Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2011. 07:58:00
NAMJEŠTANJE UTAKMICA

Maleš tvrdi: Mamić laže i obmanjuje javnost

"U nikakve dogovore s gospodinom Zdravkom Mamićem nisam ulazio, pogotovo o tome tko bi trebao osvojiti kup, a tko prvenstvo", rekao je predsjednik Hajduka

Predsjednik Hajduka demantira teške Mamićeve optužbe
Predsjednik Hajduka demantira teške Mamićeve optužbe (screenshot HRT)

U svom odgovoru na ozbiljne optužbe koje je Zdravko Mamić iznio na njegov račun u „Nedjelojom u 2", predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš rekao je kako izrečeno nema veze s istinom, javlja Hina.

"U nikakve dogovore s gospodinom Zdravkom Mamićem nisam ulazio, pogotovo o tome tko bi trebao osvojiti kup, a tko prvenstvo. To su laži, skretanje pozornosti, obmanjivanje javnosti i udar na mene. Isto tako, moram priznati da sam iznenađen reakcijom gospodina Mamića nakon uhićenja gospode Širića i Djedovića. Umjesto da je čestitao i podržao rad pravne države, danima me konstantno napada i vrši medijski linč," kazao je Maleš na službenim stranicama Hajduka.

Iz splitskog kluba su pojasnili i o čemu se razgovaralo na sastanku sa predsjednikom Udruge prvoligaša Brankom Ljaljkom. "Sa strane Hajduka sastanku su bili nazočni predsjednik Uprave Hrvoje Maleš, te tadašnji članovi Milo Nižetić i Pavle Cicarelli, predstavnik Hajduka u Udruženju prvoligaša Josip Grbić i predstavnik Hajduka u Nogometnom savezu Splitsko-dalmatinske županije Denis Kosor.

Tijekom razgovora o slaboj posjećenosti na stadionima, predsjednik Maleš je kazao kako bi hrvatska liga sigurno bila popularnija kad bi bila neizvjesnija, kad bi više klubova imalo realne šanse za osvajanje naslova prvaka," poručili su iz Splita.

19.12.2011. 07:58:00
http://metro-portal.hr/males-tvrdi-mamic-laze-i-obmanjuje-javnost/66509/