Metro-portal.hr

objavljeno 12.09.2013. 23:01:00
NO NO

Male ženske tajne u seksu

Žene neke stvari žele, a neke baš i ne kad je u pitanju seks, a evo kratke liste onih koje vam baš nikad neće otkriti same od sebe

Nekoliko slatkih tajni koje treba znati
Nekoliko slatkih tajni koje treba znati (Shutterstock)

Žene svoje osjećaje pokazuju otvoreno na svim mjestima, no tajne želje obično ostaju tajne, pa tako i one u spavaćoj sobi gdje ima nekih stvarih koje žele, ali bome i onih koje ne žele ni pod razno.

Recimo, one epske seanse seksa u kojima to traje satima ne ostaju u predobrom sjećanju najvećeg broja žena. Dugačak ih seks umara, a može postati i bolan, tako da oni koji misle da u krevetu moraju biti maratonci zapravo prilično griješe. OK, ima i takvih žena, no one su vrlo, vrlo rijetke.

Za razliku od uvriježenog mišljenja da je ženama za seks potrebna duga predigra, jutarnji seks ne spada u tu kategoriju. Onako tople i mazne ispod pokrivača zapravo nemaju baš ništa protiv buđenja uz jutarnji eksplozivni orgazam. 

Muškarci se ne trebaju bojati preuzeti kontrolu u krevetu, jer ženama to odgovara, naročito ako to nije prvi seks. Stoga, jači bi se spol trebao brzo naučiti svemu što partnerica voli i to zorno demonstrirati pri svakom seksu, autoritativno je vodeći prema vrhuncu. 

Jednako tako, ni romantika nije uvijek poželjna, no tu se muškarci moraju iskazati u poznavanju govora tijela partnerice, koja će jasno dati do znanja da nije potrebno paliti svijeće i stavljati omiljeni CD za seks, nego što prije skinuti sve sa sebe i baciti se na nju.

I da, za kraj, i žene vole eksperimente u krevetu, barem jednako toliko kao i muškarci. Stoga, nema čekanja ...

12.09.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/male-zenske-tajne-u-seksu/80410/