Metro-portal.hr

objavljeno 18.12.2014. 19:00:00
TIPS & TRICKS

Male tajne jako sretnih parova

Zaljubljeni parovi koji su već godinama zajedno uvijek izazivaju zavist drugih koji se pitaju - što to oni rade da su uvijek takvi? E, pa da vidimo ...

Zagrljaji su važan dio veze
Zagrljaji su važan dio veze (Arhiva)

Sretni parovi vide se na kilometar, jednostavno ta njihova sreća izbija iznutra i nemoguće ju je sakriti. Naravno, takvi parovi izazivaju zavist i ljubomoru drugih koji se stalno svađaju ili podmeću jedno drugom, pa da vidimo koje su to male tajne trajne zaljubljenosti.

Zagrljaji igraju veliku ulogu u ljubavnom životu, čak i veću od dobrog seksa. Naime, kad se grlimo, oslobađa se hormon bliskosti i odnosi stres i loše misli. Stoga je i tajming vrlo važan - kad vidite da je partner manje sretan, zagrlite ga.

>> Što rade sretni parovi - naučite i primjenite >>

Poruke su druga stvar koja zbližava. Ne stalne, ne svakog trena, ne naporne ... jednostavno, one koje vam impulzivno padnu na pamet i pošaljete ih. Pusa, volim te i slično dovoljni su da partneru poprave i najtmurniji dan na poslu.

Na kraju, važno je i vrijeme koje provodite zajedno, preciznije, način na koji to radite. Ako dođete oboje kući s posla i svatko radi svoje, to nije vrijeme koje provodite zajedno. No, kad se uvalite jedno kraj drugog ispred televizora i gledate omiljenu seriju uz obavezno komentiranje - to čini čuda za vezu.

>> Sretni parovi razgovaraju o ... >>

Nije tako misteriozno, slažete li se?

 

18.12.2014. 19:00:00
http://metro-portal.hr/male-tajne-jako-sretnih-parova/89093/