Metro-portal.hr

objavljeno 17.12.2011. 08:56:00
WTF?

Mala Britanka zaprijetila smrću Djedu Mrazu

Konzumerizam je odavno pojeo blagdane, no ovakvi primjeri pokazuju da je to poprimilo neslućene razmjere

Djed Mraz je u opasnosti
Djed Mraz je u opasnosti (Shutterstock)

Želje što ih u pismima djeca upućuju Djedu Mrazu tražeći od njega na poklon neku igračku, bicikl i tomu slično, većinom su predvidljive i prilično uobičajene, no 13-godišnja Britanka Mekeeda Austin je, bez sumnje, izuzetak, s obzirom na to da je djedici u svojem pismu zaprijetila da će ga ubiti ukoliko joj ne donese bar dva poklona s njezina dugačkog popisa - među njima su BlackBerry i "stvarni Justin Bieber", prenosi u petak britanski list Metro.

No to nije jedina Mekeedina prijetnja. Naime, Djedu Mrazu je također poručila da će ubiti i njegove sobove koji vuku sanjke, potom ih ispeći te na Božić pečenkom od sobova počastiti beskućnike. Mekeedina poruka završava rečenicom: "Dobro zapamti...bar dvoje od navedenoga ili si u protivnome mrtav!".

Mekeedina majka Tracey pismo je slučajno pronašla u kćerkinoj školskoj torbi. "Kad sam pronašla pismo, najprije mi se učinilo smiješnim. No kad bolje razmislim, bolje mi je da joj nabavim bar nešto od onoga što je poželjela, jer uistinu ne želim da Djed Mraz smrtno strada", našalila se 40-godišnja Tracey Austin.

U pismu djevojčice još stoji: "Samo da znaš, ja zapravo više ne vjerujem u Djeda Mraza, ali sam se razbjesnila jer sam pomislila kako ove godine neću dobiti sve poklone koje sam poželjela. Dakle, želim sve što sam napisala, a i ne vidim razlog zbog kojega ih ne bi dobila", poručila je gnjevna Mekeeda Djedu Mrazu.

17.12.2011. 08:56:00
http://metro-portal.hr/mala-britanka-zaprijetila-smrcu-djedu-mrazu/66460/