Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2010. 14:01:24
OSVOJITE UPAD

Maksim Mrvica 30. travnja na Prokurativama

Ako se po Rijeci dan poznaje, onda nas u Splitu očekuje pravi spektskl, još jedan koncert za pamćenje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Agencija Vozila)

Započela je hrvatska turneja jednog od najvećih i najboljih pijanista svijeta na najbolji mogući način, veličanstvenim koncertom u Rijeci u prekrasnoj dvorani Centra Zamet.

Pred punom dvoranom u više od 90 minuta energične, ali i nježne i emocionalne svirke Maksim je pokazao zašto je jedan od najvećih. Emocije koje su prožimale svakog gledatelja pojačavao je veliki video zid na kojem se mogao pratiti svaki potez bravuroznih prstiju.

U prvom dijelu Maksim je svirao djela klasične glazbe, a nakon kraće stanke uslijedio je poznati crossover repertoar, kojeg je publika najviše i isčekivala. Koliko je koncert bio uspješan govorila su nasmijana lica ljudi i gotovo petominutni standing ovation.

Svi glazbeni elementi emiriraju se preko specijalnog uređaja i prilagođavaju lokaciji koncerta. Maksim uživo usvirava svoje dionice filigranskom preciznošću, a na velikom video zidu vidi se lakoća i emocije kojima to izvodi.

Organizator hrvatske turneje Agencija Vozila, uvjerava nas da će produkcija na cijeloj turneji zadržati visoki nivo, kakav i priliči umjetniku kakav je Maksim Mrvica. Ako se po jutru dan poznaje, onda nas u Splitu 30. travnja u 21 sat očekuje pravi spektakl, još jedan koncert za pamćenje...

Osvojite ulaznice za koncert na Prokurativama na Metro portalu!!

Prodajna mjesta:
www.ticketpro.hr

Poslovnice Dallas Music shopa i Aqarius recordsa diljem Dalmacije, te Smokvina, Kompas, Dancing bear i F Tours u Splitu.

21.04.2010. 14:01:24
http://metro-portal.hr/maksim-mrvica-30-travnja-na-prokurativama/38357/