Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2010. 11:56:01
FESTIVAL

MAK fest u Koprivnici 28. i 29. svibnja

Ovo je peti po redu multi(sub)kulturni festival glazbe, filma, kazališta, edukacije te širenja tolerancije

mak fest
mak fest (MAK fest)

Festival je zamišljen kao dvodnevno događanje unutar svih prostorija Doma mladih Koprivnica te multimedijalnog centra KUGLA.

MAK fest mladima pruža edukaciju o bitnim problemima društva kao cjeline. Sukladno s time ovogodišnja tema biti će "Mladi, akcija, tolerancija".

Uz edukativan dio festival nudi i zabavni program u obliku koncerata, kazališne predstave, glazbenih slušaona, filmskih projekcija, radionica, te predstavljanja udruga mladih iz županije i ostatka Hrvatske.

Na koncertu će nastupiti renomirani izvođači domaće alternativne/mainstream scene dok će glazbene slušaone raspoređene po floorovima prezentirati različitost glazbenog izričaja.

Izvođači koji su potvrdili svoj nastup na ovogodišnjem izdanju su KUD Idijoti, Zadruga, Grupa Tvog Života, Shoot Me Wendy, Officer Down, Kandžija i Vlasta Popić.

Održati će se i kazališna predstava "Galaktička krstarica Seljan brothers u epizodi: Svjetlost u Zidu tame" dramske grupe Studentskog esperantskog kluba Zagreb.

Kao i prošle godine pružit će se usluga besplatnog kampiranja za sve posjetitelje i to na lokaciji "Bašća" u Koprivnici.

Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji je 65 kuna za oba dana i 40 kuna za jedan, dok će na dan festivala cijena biti 80 odnosno 60 kuna.

28.05.2010. 11:56:01
http://metro-portal.hr/mak-fest-u-koprivnici-28-i-29-svibnja/41151/