Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2016. 19:58:52

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji horoskop za godinu Majmuna pripadnicima tog znaka poručuje da će tijekom godine trebati izdržati u svom pristupu pravednika, jer samo će tako privući i zadržati dobru sreću

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Majmunima će proreći turbulentnu godinu u kojoj naročito trebaju obratiti pažnju na financije i izbjegavati bilo kakve riskantne poteze koji bi mogli ugroziti stabilnost. Velika mogućnost promjene posla donijet će i nove izazove i potrebu prilagodbe novim okolnosti, a u cijeloj će priči najvažniji biti stav prema novoj okolini. Tijekom cijele godine ključan će biti odnos s okolinom, a Majmuni će se morati dobro kontrolirati i suzdržavati kako ne bi otkrili tamne strane svog karaktera novim ljudima kojima će biti okruženi. 

LJUBAV

Razlika u načinu razmišljanja između vas i partnera ove će godine biti prilično vidljiva i istaknuta, tako da je vrlo važno biti umjeren u komunikaciji i dozvoliti životnom suputniku pravo na mišljenje i zajedničko donošenje odluka . U slučaju da izbiju veće nesuglasice, osoba rođena u znaku Zeca/Mačke bit će najbolji mogući posrednik između vas i partnera. Slobodni Majmuni morat će se dobro oznojiti da pronađu novu ljubav, a tražiti je treba prvenstveno među osobama rođenim u znakovima Štakora, Zmaja ili Zeca/Mačke.

POSAO

Karijera će ove godine oduzimati najviše vremena Majmunima, iako neće doći do važnijih promjena u statusu na radnom mjestu - rad na projektima bit će zahtjevan i dugotrajan, a u slučaju da poželite promijeniti radnu okolinu, za to će vam trebati u prvom redu strpljenje, jer će novih poslova biti, jedini je problem kako uvjeriti potencijalne poslodavce da ste baš vi osoba koja ga treba dobiti. Naročitu pažnju treba posvetiti financijskim aspektima gdje se ove godine ne smije napraviti niti jedan pogrešan korak.

ZDRAVLJE

Barem će u ovom segmentu života ove godine sve biti u najboljem redu, sve dok budete oprezni i čuvate se mogućih ozljeda ekstremiteta, stoga, zaboravite na opasne sportove i tjelesne aktivnosti tog tipa. Uz to, pažnju treba obratiti na jetru, žuč i živčani sustav koji mogu patiti zbog stresa.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 19:58:52
http://metro-portal.hr/majmun-godisnji-kineski-horoskop-za-2016-godinu-majmuna/96410/