Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2021. 11:20:00
MAJMUN

Majmun - godišnji kineski horoskop 2021.

Ove godinen Majmuni ne bi trebali stvarati neprijatelje koji bi vam mogli nauditi kada sreća okrene stranu i ode dalje od vas

Majmun - godišnji kineski horoskop 2021.
Majmun - godišnji kineski horoskop 2021. (Metro)

Majmuni u godini Bivola imaju prilično sreće ove godine, pa možete očekivati odličnu godinu, jer ste u boljoj poziciji od ostalih znakova. Iskoristite to za ostvarivanje davnih snova, budući da ćete na ih na neki način ispuniti.

Važno je samo da ne stvarati neprijatelje koji bi vam mogli nauditi kada sreća okrene stranu i ode dalje od vasaj način osim samog užitka dobiti i na popularnosti, što ponekad Majmunima nije toliko jednostavno.

Tek toliko da znate - nemate bianco ček da bi se mogli ponašati baš samo i isključivo kako želite, ljudi oko vas mogli bi vam zamjeriti. . Ipak, nije sve baš tako ružičasto, jer je moguća jedna veća kriza u godini, i bolje bi vam bilo da budete spremni.

Dakle, u toj situaciji trebati napraviti sve što je u vašoj moći da ne samo što ćete tako spasiti stvar nego ćete i zaraditi poštovanje drugih zbog dalekovidnosti i pripremljenosti.

Bez obzira na popularnost, ostanite vjerni u vezi i družite se sa starim prijateljima, jer nije ih lako zamijeniti bez obzira kako sretni bili. 

KARIJERA

Sad je pravo vrijeme da obrišete prašinu s planova koje ste dugo radili i dozvolite im da ugledaju svjetlo dana, jer uspjeh je zagarantiran. Ipak, uvijek imajte pri ruci rezervni plan kako bi se spasili upadanja u nevolje. Bacite se na promicanje svojih dostignuća i reklamiranju tvrtke, jer je pravo vrijeme da svijet upozna vaše kvalitete. 

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Majmuni koji su već pronašli ljubav svoga života pruža se prilika ponovno zapaliti onaj plamen s početka veze i osvježiti svakodnevnici. Doduše, mali je problem vaša zauzetost poslom i socijalnim obavezama, no ipak pronađite dovoljno vremena za partnera.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 11:20:00
http://metro-portal.hr/majmun-godisnji-kineski-horoskop-2021/130371/