Metro-portal.hr

objavljeno 03.10.2010. 15:25:10
DOBAR ROCK, BESPLATNE KIFLE

Majke zatvorile Serbus Rock Fest

Pred napola ispunjenim prostorom Stare klaonice, održan je prvi po redu Serbus Rock Fest

Serbus
Serbus (Serbus Rock Fest)

Serbus su otvorili nastupi Kaucije i Vis-a Peri Deri. Nakon njih nastupili su odlični Picksiebneri, a pred nastup headlinera publiku su zagrijali dečki iz Zadruge.

Letovci se na žalost ovoga puta nisu skinuli do kraja, ali su zato svojom svirkom priredili odličan rock show za ne baš previše, ili barem ne onoliko publike koliko su organizatori sigurno očekivali. Let 3 je izveo sve svoje najpoznatije pjesme, a s posebnim se oduševljenjem dočekala pjesma Riječke p...

let3.jpg
Let 3

Partibrejkersi su imali problema s razglasom, pa su tako dobrih pola sata proveli u nemilim razgovorima s toncem, a sve skupa na oduševljenje i smijeh publike. „J... si nam kevu. Šta ne odeš bre radit nešto drugo..", samo su neke od 'lijepih' riječi kojima je Cane počastio tehničare. Ipak to nije previše utjecalo na svirku, a moglo se primjetiti da je u prvim redovima bilo mnogo više starije publike, jer ipak je to 'njihova' glazba.

Za kraj, Serbus Rock Fest zatvorile su Majke, još jednim dobrim nastupom. Uz velike hitove, publika je na kraju dobila veći dio obećanog i onaj najbitniji - dobar rock. Od obećanog roštilja nažalost ništa. U neformalnim razgovorima smo uspjeli otkriti kako je 'tip' s roštiljem zeznuo stvar, pa se publika počastila besplatnim kiflama i nitko se nije žalio. Iako se u Klaonici skupio sasvim pristojan broj ljudi, prostor je prilično velik, pa je na kraju uglavnom bio napola prazan ili napola pun, ovisi kako se gleda. Mi bi rekli da je bio napola pun i da je svakako dobar početak još jedne zagrebačke rockerske priče.

03.10.2010. 15:25:10
http://metro-portal.hr/majke-zatvorile-serbus-rock-fest/49151/