Metro-portal.hr

objavljeno 04.11.2010. 08:26:24
HAK UPOZORAVA

Magla usporava vožnju u unutrašnjosti

Magla smanjuje vidljivost na većini cesta u unutrašnjosti, a posebno oprezno treba voziti na autocestama

Magla usporava vožnju u unutrašnjosti
Magla usporava vožnju u unutrašnjosti (HAK)

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na većini cesta u unutrašnjosti, a Hrvatski autoklub preporuča na osobito opreznu vožnju na autocestama - na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te duž cijelih autocesta: A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan i A6 Rijeka-Zagreb.

Na autocesti A6 od 6,30 do 17 sati, zbog redovnog održavanja, za sav će promet biti zatvorena dionica od čvora Oštrovica do čvora Vrbovsko, u smjeru Zagreba. Obilazak će biti starom cestom: Oštrovica-Gornje Jelenje-Delnice-Kupjak-Stubica-Vrbovsko. U smjeru Rijeke vozit će nesmetano.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je izlaz teretnih vozila.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

04.11.2010. 08:26:24
http://metro-portal.hr/magla-usporava-voznju-u-unutrasnjosti/50678/