Metro-portal.hr

objavljeno 02.10.2010. 09:21:13
SUBOTNJE JUTRO

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici

Zbog magle se usporeno vozi na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok

Magla smanjuje vidljivost u Lici
Magla smanjuje vidljivost u Lici (HAK)

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, a usporeno se vozi na autocesti A 1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Zbog prometne nesreće na vijaduktu Čičave na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke vozi se otežano, jednim kolničkim trakom.

Za sav je promet, zbog oštećenog mosta, zatvorena državna cesta D 36 Popovača-Sisak na dijelu kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad - Martinska Ves ili Kutina-Novska - Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.

Zbog sanacije nasipa zatvorena je županijska cesta ŽC Strmec Bukevski - Obed.

Na autocesti A 1, vozi se dvosmjerno kroz jednu cijev tunela Sveti Rok, a zabrana je prolaska izvanrednih prijevoza čija širina prelazi 3,40 metara, zbog radova.

Za sav promet zbog radova zatvoreni su: D 22 Novi Marof-Sudovec, a obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec; čvor Umag na Istarskom ipsilonu, obilazak je državnom cestom D 200 preko Plovanije; dionica državne ceste D 1 (Puškarićeva ulica) na dijelu od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom, obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Na graničnim prijelazima promet osobnih vozila je rijedak.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

02.10.2010. 09:21:13
http://metro-portal.hr/magla-mjestimice-smanjuje-vidljivost-u-lici/49096/