Metro-portal.hr

objavljeno 07.10.2017. 12:44:00
TOP PUTOVANJA

Magic Hallowen - Gardaland i Movieland

Gardaland je opet u predhalloweenskom raspoloženju, pa iskopajte svoje kostime i krenite na trodnevnu avanturu

Gardaland Magic Halloween
Gardaland Magic Halloween (Gardaland)

Gardaland Magic Halloween je spreman utjerati strah u kosti svim posjetiteljima koji će posjetiti poznati zabavni park, svakog vikenda u mjesecu - sve do Halloween vikenda... Užasavajući, ali neizostavan jesenski događaj se vratio: čudovišta, kosturi, zombiji, vampiri, duhovi, jezivi pauci i šišmiši, čarobnice i zlobni likovi svih vrsta su pozvani u Gardaland kako bi proslavili ovu zastrašujuću prigodu.

Park će, kao i obično, biti ukrašen sa tematskom scenografijom, tipičnim simbolima "noći vještica" kao što su sveprisutne bundeve, klasje, sjenice i divovske paučine koja će biti posvuda . Tu će također biti jezivo groblje koje će prirediti brojna zla iznenađenja za one koji će ga prelaziti.

Između više od 40 atrakcija Gardalanda biti će zastrašujučih zvukova i smijeha, odzvanjajuči tako da će svakog proći jeza..a iza svakog ugla, zlonamjerni duhovi će biti spremni za skok kako bi uplašili nepripremljene posjetitelje.

Strah od čudovišta će biti popraćen i onim uzrokovanim ekstremnim letom Raptorom: jedini krilati rollercoaster u Italiji. Tko zna, dok sjedite na bočnim sjedalima možete naići na strašno čudovište koje će zajedno s vama iskusiti uzbuđenje od pada s 33 metra visine i izbjegavanje brojnih prepreka u posljednjoj sekundi!

Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu uz 100 %ni horor i zabavu.... Savršen vikend za svakoga...

TRODNEVNI IZLET - hotel 3* - polupansion uključen u cijenu!

Program putovanja:

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND.Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA,  4 D AVANTURA - PLAVO TORNADO - COLORADO - KRALJEVSTVO FANTAZIJE - LETEĆI OTOK - PREZZEMOLO LAND - ČAROBNO BRDO - KUĆA MAGIJE - RIO BRAVO - SEKVOJINA AVANTURA - RAMZES - MAMUT - RAPTOR. Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!  Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.  Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3. dan

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja do slikovitog mjesta na jezeru GARDA- Lazise. Slobodno vrijeme za šetnju mjestom.Slijedi odlazak u smjeru zabavnog parka MOVIELAND gdje ćete također moći osjetiti atmosferu halloweena.. Ne propustite Rollercoaster Diabolik!Ovdje možete posjetiti PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi...Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost. Boravak u parku do 18,00 sati. Polazak prema Rijeci i Zagrebu.  Dolazak u  u kasnim večernjim satima.

Cijena programa po osobi: 955,00 kn

First minute cijena aranžmana: 905,00 kn (Do popunjenja određenog broja mjesta)

Popust:djeca do 12 godina 10% popusta na 3. ili 4. ležaju u sobiCIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama TWC na osnovi 2 polupansiona (doručak i večera), pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za Parco Natura Viva, Gardaland i Movieland

DOPLATE u eurima na licu mjesta:   1-dnevna ulaznica za GARDALAND  28,00 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno, kombinirana ulaznica Gardaland i Sea Life: 33,50 eur po osobi , Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 5,50 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno. Ulaznica za MOVIELAND: 19 eur po osobi

Sve detalje i rezervacije potražite na www.besttravel.hr

07.10.2017. 12:44:00
http://metro-portal.hr/magic-hallowen-gardaland-i-movieland/107793/