Metro-portal.hr

objavljeno 26.11.2020. 17:01:00
EHHH...

Mads Mikkelsen mijenja Johnnyja Deppa

Danski glumac Mads Mikkelsen zamijenit će Johnny Deppa u nadolazećem trećem nastavku filma "Čudesne zvijeri" ("Fantastic Beasts"), potvrdila je u četvrtak kompanija Warner Bros.

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen (Arhiva)

Mads Mikkelsen zamijenit će Johnnyja Deppa u nadolazećem trećem dijelu filma Čudesne zvijeri (Fantastic Beasts), potvrdila je u četvrtak kompanija Warner Bros.

55-godišnji Mikkelsen, koji je poznat po ulozi serijskog ubojice Hannibala Lectera u američkoj televizijskoj seriji Hannibal, glumit će zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda u spinoff filmu Harryja Pottera autorice J.K. Rowling.

Depp je bio prisiljen napustiti ulogu ranije ovog mjeseca nakon što je u Velikoj Britaniji izgubio slučaj za klevetu protiv tabloidnih novina koje su ga označile kao "mlatitelja žene". Na trotjednom suđenju u srpnju saslušani su Depp i njegova bivša supruga Amber Heard o burnom braku obilježenom nasiljem s obje strane i Deppovim opijanjima.

Depp, koji je ranije započeo produkciju trećeg filma Čudesne zvijeri u Londonu, potvrdio je da ga je Warner Bros zamolio da ode.

Mikkelsen je igrao uloge u akcijskim filmovima Doctor Strange i Casino Royale, kao i u danskim dramama kao što su The Hunnt i A Royal Affair.

26.11.2020. 17:01:00
http://metro-portal.hr/mads-mikkelsen-mijenja-johnnyja-deppa/128878/