Metro-portal.hr

objavljeno 06.04.2011. 08:30:14
SUCCESS FOR KIDS

Madonna nije pod istragom FBI-a

Madonina glasnogovornica izjavila je da ni slavna pop zvijezda ni dobrotvorni projekt koji podupire u Malaviju nisu pod istragom američkog Federalnog istražnog ureda

Fotografija vijesti

Neki mediji su objavili da međunarodnu obrazovnu instituciju "Success for Kids" iza koje stoji Madonna istražuju agenti FBI-a u Los Angelesu zbog navodnih nepravilnosti i sumnjivih aktivnosti.

Ta je informacija uslijedila nakon prošlomjesečnih napisa da je druga humanitarna organizacija koju Madonna podržava "Raising Malawi" radi lošeg upravljanja odbacila plan o gradnji škole za siromašne djevojčice, nakon čega je uprava smijenjena.

"Posljednjih su se dana o Madonninom čovjekoljublju na internetu pojavile sulude i potpuno lažne glasine koje šire blogovi i tabloidi", priopćila je Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg.

"Ni Madonna niti Raising Malawi nisu pod istragom FBI-a ni američke porezne uprave (IRS). Tužno je da ljudi o Madonni i njezinim humanitarnim organizacijama govore stvari koje nisu istinite", stoji u izjavi. Rosenberg je dodala da pjevačica ostaje posvećena humanitarnom radu kako bi pomogla djeci Malavija.

 

06.04.2011. 08:30:14
http://metro-portal.hr/madonna-nije-pod-istragom-fbi-a/57397/