Metro-portal.hr

objavljeno 22.07.2012. 14:52:06
GLUPOOO

Luki Modriću 80 tisuća funti kazne

Glupo i nedoraslo ponašanje koštat će Tottenhamova veznjaka još i više

Luka Modrić počeo je raditi gluposti
Luka Modrić počeo je raditi gluposti (Arhiva)

Luka Modrić je svakodnevna tema o kojoj se već drugo ljeto za redom rasteže sapunica puna zvučnih imena klubova koji se, navodno, trgaju za usluge hrvatskog veznjaka. Te United, te City, te PSG, te Barcelona, i na kraju Real Madrid.

Zakulisne igre u transferima sve su samo ne dječja igra, no to što se trenutno događa je više nego pogubno i po psihu, a bogami i po status Luke Modrića. U najnovijem nastavku Modrić ne samo što je odbio trenirati s Tottenhamom, nego je i odlučio preskočiti pripreme u Los Angelesu, ne bi li natjerao predsjednika da ga ipak proda Realu.

Glupo i nedoraslo, definitivno, jer Luka Modrić ima obvezujući ugovor s Tottenhamom u kojem piše da je njihov član do 2016. godine, koji je potpisao prošle godine. Bio on nogometaš ili ne, vjerojatno mu se netko do sada mogao objasniti da novci koje svakog petka vidi na svom računu dolaze temeljem tog ugovora i da kad trener kaže: Luka, trening, on mora skočiti kao oparen i početi raditi što mu čovjek kaže.

Naravno, to bi napravio svatko kome iza leđa ne stoji Zdravko Mamić s kandžama duboko zarivenim u primanja do kraja života. Kako Luki, na njegovu nesreću, stoji, onda je jasno zašto taj, inače skroman i normalan dečko, počinje raditi takve gluposti.

Naime, Maminho se polakomio na 5% od transfera, koji u slučaju 45 milijuna eura, koliko traži Tottenhamov gazda Levy ispada čisto simpatičnih 2.25 milijunčića eura. I tu prestaje svaka priča, svako objašnjenje ... Kazna je samo početak, jer Levy je ipak opakiji igrač od Mamića.

Sve izglednijom se čini varijanta po kojoj će Modrić svoj sljedeći ugovor potpisati upravo te 2016. godine s Metalurgom, Rubinom ili Yeonbukom, a unucima će moći pričati kako ga je jednom htio Real iz Madrida, no bio jedan čovjek po imenu Zdravko Mamić ...

22.07.2012. 14:52:06
http://metro-portal.hr/luki-modricu-80-tisuca-funti-kazne/72781/