Metro-portal.hr

objavljeno 12.04.2018. 13:31:00
SHOW

Luka Vidović bit će prepiljen na pola usred predstave

Mađioničar Luka Vidović ponovno dolazi u Lisinski sa svojom hit predstavom „Magic show za cijelu obitelj“, 21. i 22.4.2018., u subotu i nedjelju, u 10 sati

Magic Show za cijelu obitelj
Magic Show za cijelu obitelj (Arhiva)

Ova urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava, namijenjena je, kako i sam naziv kaže, zabavi cijele obitelj. Predstava je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima koji redom publiku ostavljaju bez daha.

Lukin izrazit talent za rad s djecom, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti, razlozi su zbog kojih ova predstava opstaje već gotovo 20 godina, od samog početka Lukine karijere. Naravno, Luka ističe kako predstavu iz godine u godinu mijenja i nadograđuje te kako svaki dan predano uvježbava nove trikove i fore.

Predstava je većim djelom interaktivna, što znači da Luka prije izvođenja svakog trika siđe u publiku i izabere jednog do dva pomagača za svaku točku. Djeca vrlo rado sudjeluju u predstavi i izuzetno aktivno dižu ruke ne bi li baš njih Luka izabrao na pozornicu i pretvorio ih u svoje male pomagače, bez kojih ništa ne uspijeva.

Dio predstave koji nije interaktivan s djecom, sastoji se od Lukinog samostalnog izvođenja trikova. Neke od trikova izvodi sam, a neke sa svojom dugogodišnjom asistenticom, Andreom Akulić.

Ove godine Luka je odlučio pokazati jedan od najstarijih i najtežih mađioničarskih trikova - piljenje osobe po pola, ali na svoj originalan način. Naime, na pozornici se neće dogoditi klasična izvedba trika kada mađioničar prepili svoju asistenticu, već suprotno; asistentica će prepiliti Luku! Naime, Luka je svoje iskustvo i tajnu trika, prenio na Andreu, s kojom je intenzivno i dugo uvježbavao ovaj trik.

"Htio sam ove godine napraviti nešto novo i originalno i baš se veselim što smo uspjeli u tome! Andrei za sada ide odlično dio trika kada me treba prepoloviti, ali nadam se da je jednako dobro zapamtila upute kako me opet vratiti u jedan komad!", otkrio je kroz smijeh mađioničar Luka Vidović.

Proljeće je idealno godišnje doba za veselje, zabavu i smijeh, stoga je ovo idealna prilika da se cijela obitelj dobro provede u isto vrijeme i na istom mjestu.

Ulaznice po cijeni od 70kn potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr.

12.04.2018. 13:31:00
http://metro-portal.hr/luka-vidovic-bit-ce-prepiljen-na-pola-usred-predstave/111473/