Metro-portal.hr

objavljeno 19.09.2011. 14:31:00
PONOVO SJAJNI MODRIĆ

Luka se potpuno psihički oporavio, tvrdi Redknapp

"Luka je sada dobro. Sve je iza njega i misli je okrenuo prema naprijed. Protiv Liverpoola je odigrao savršenu utakmicu," kazao je menadžer Spursa u razgovoru za Sky Sports

Fotografija vijesti

Nakon što je zadnjih tjedana prolazio kroz teško razdoblje neizvjesnosti oko svog transfera u Chelsea, Luka Modrić potpuno se psihički oporavio, tvrdi Harry Redknapp, piše Hina.

"Luka je sada dobro. Sve je iza njega i misli je okrenuo prema naprijed. Protiv Liverpoola je odigrao savršenu utakmicu," kazao je menadžer Spursa u razgovoru za Sky Sports.

Redknapp je uvjeren kako će predsjednik kluba Daniel Levy uskoro ponuditi Luku novi, daleko bolji ugovor. "To je ono što bih volio da se dogodi," dodao je Redknapp.

Nakon nekoliko neuvjerljivih nastupa, Modrić je u pobjedi protiv 'Redsa' (4:0) bio jedan od najbolji igrača. Svoju sjajnu predstavu okrunio je vodećim golom na utakmici.

"Bio je to fantastičan gol. Zbog takvih poteza za Luku nam je ponuđeno 42 milijuna eura. Radi se o pravom nogometnom majstoru," poručio je menadžer londonskog sastava.
19.09.2011. 14:31:00
http://metro-portal.hr/luka-se-potpuno-psihicki-oporavio-tvrdi-redknapp/63402/