Metro-portal.hr

objavljeno 29.09.2018. 18:45:00
NAGRADE

Luka Modrić je The Best, može li dobiti i Zlatnu loptu?

Na kraju godine ostaje još jedan izbor koji je, zapravo, najcjenjeniji od svih - izbor za Zlatnu loptu France Footballa

Luka je najbolji...
Luka je najbolji... (FIFA)

Luka Modrić nije se u životu nadobivao individiualnih nagrada u skladu s rezultatima koje je imao, no zato je ove godine sve obilato nadoknadio - trofeji za najbolje igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji te najboljeg igrača godine Europe i svijeta krasti će njegove vitrine.

Izboru krovnih nogometnih organizacija UEFA-e i FIFA-e moglo se naći zamjerki, a naročito glasni bili su oni koji to nisu zaslužili - Ronaldo i Messi, preciznije njihovi samoprozvani advokati koji su isticali njihove golove kao glavni kriterij. Nešto manje buke dizali su Francuzi jer je u njihovoj momčadi svjetskih prvaka bilo barem dva igrača koji su trebali, ako ništa drugo, biti u finalu s Lukom - njegov suigrač iz Reala Raphael Varane i Atleticova zvijezda Antoine Griezmann.

Ipak, nakon cijelog desetljeća njihove dominacije Modrić je prekinuo začarani krug, a na kraju godine ostaje još jedan izbor koji je, zapravo, najcjenjeniji od svih - izbor za Zlatnu loptu France Footballa, najstariji izbor koji je ujedno i onaj o kojem se najviše govori.

Kako bilo, kandidata ima dosta, a jednako tako i oklada tko će dobiti. Najbolje kvote za klađenje i savjete uvijek ćete pronaći na https://www.sportskokladenje24.com/, pa slobodno svratite i informirajte se na vrijeme!

29.09.2018. 18:45:00
http://metro-portal.hr/luka-modric-je-the-best-moze-li-dobiti-i-zlatnu-loptu/114618/