Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2013. 13:11:00
PARTY

Love Week Festival u Novalji

Moto festivala je 7 adventure days - sea, sun, music and fun pa u skladu s time, uz osiguran apartman u Novalji

Sedam dana avanture i zabave
Sedam dana avanture i zabave (Love Week Festival)

Od svih silnih festivala koji su se skrasili na našoj obali LOVE WEEK FESTIVAL nudi opušteniji i drugačiji pristup festivalskom tulumarenju. Moto festivala je 7 adventure days - sea, sun, music and fun pa u skladu s time, uz osiguran apartman u Novalji, 3 su dana rezervirana za festivalski dio, dok su vam čak 4 ostavljena na raspolaganju da uživate u istinskom odmoru i radite što vam je volja bez pritiska da ćete propustiti nešto bitno.

A to je, iz iskustva mnogih posjetitelja festivala, čest slučaj kad imate velik line up na više stageva pa ste stalno u panici da li ćete sve čuti i stići, a o mogućim preklapanjima da ne govorimo. Festivalski stres i partijanje do granica iznemoglosti je ono što je ovaj festival uspješno zaobišao.

LOVE WEEK FESTIVAL je kombinacija tulumarenja na kopnu u Aquariusu (opušteni dnevni after beach party s TUBE & BERGER i JULIET SIKOROM - perjanicama KITTBALL labela i prljavi noćni clubnight tulum s DIRTY DISCO YOUTH, DUMME JUNGS i NOIZE GENERATION - predstavnicima žestoke electro/house ekipe).

Glavni tulum je ono što ga zaista čini posebnim - cjelodnevni izlet brodom u Nacionalni park Kornate na kojem ćete tokom 8 sati, uz stajanje u Telašćici, uživati na 2 floora s čak 14 DJa s headlinerima poput trenutačno jednim od najtraženijih DJ/producent dueta TUBE & BERGER, ovogodišnjem deep house otkriću koje hara Beatport chartovima TEENAGE MUTANTS i svjetski poznatim elektroidnim DIRTY DISCO YOUTH koji, uz ostalo, izdaje za Steve Aokijev Dim Mak records.

Model izmjene pravog odmora s festivalskim ugođajem na kopnu i moru čini LOVE WEEK FESTIVAL drugačijim od standardnih, jer iskustvo festivaljenja bi trebalo biti opušteno, ugodno i bez stresnog ograničavanja satnicama, a krasi ga i više underground glazbeni štih orjentiran na house/deep house/electro spektar. Otisnite se na more, partijajte na kopnu i odmarajte kako vi želite poruka je organizatora festivala.

Više informacija na www.love-week.com ili Facebook www.facebook.com/loveweekfestival


14.05.2013. 13:11:00
http://metro-portal.hr/love-week-festival-u-novalji/78114/