Metro-portal.hr

objavljeno 09.11.2019. 20:01:00
EHHH...

Loša navika koja upropaštava veze i brakove

Ako partner osjeća da stalno treba biti u pravu, neće biti spreman saslušati drugu stranu, neće htjeti korigirati neka svoja ponašanja i mišljenja, a veza će prije ili kasnije završiti prekidom

Ono kad baš morate biti u pravu...
Ono kad baš morate biti u pravu... (Shutterstock)

Svaka veza ili brak ima svoje uspone i padove, tko vam to ne potvrdi taj definitivno laže, jer bez obzira na sve slatke i nježne trenutke pune ljubavi, tu će se naći i napete situacije, neslaganje i razmirice koje treba riješiti.

Fleksibilnost i spremnost na kompromis iznimno je važna za uspješnost pojedine veze, a pogotovo kada stignu teška vremena. Uz pomoć otvorene obostrane komunikacije izgladit će se svi eventualni problemi u vezi.

S druge strane to neće biti moguće ako jedna strana ima konstantnu potrebu da bude u pravu.

Ako partner osjeća da stalno treba biti u pravu, neće biti spreman saslušati drugu stranu, neće htjeti korigirati neka svoja ponašanja i mišljenja, a veza će prije ili kasnije završiti prekidom.

Stručnjaci se slažu da su u ljubavi uspješni parovi koji su zauzdali svoj ego, prerasli svoja nezrela shvaćanja života te oni koji su spremni s partnerom planirati sretnu budućnost

09.11.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/losa-navika-koja-upropastava-veze-i-brakove/121832/