Metro-portal.hr

objavljeno 31.08.2010. 12:36:36
ELEKTRO

Londonski DJ Jimpster u Sirupu

Jimpster je 2008. proglašen najboljim remikserom po izboru DJ Magazina i Beatporta, a do sad je odsvirao preko 100 gaža u najvećim svjetskim klubovima - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Jimpster)

Ovog petka zagrebački klub Sirup predstavit će nam još jedno veliko ime elektronske scene. Radi se o odličnom londonskom DJ-u Jimpsteru. Jamie Odell aka Jimpster svoju karijeru započinje 1997. kada izdaje LP "Messages From The Hub", koja dobiva fantastične recenzije, kao i većina njegovih radova kasnije.

Postaje izrazito popularan kao remikser, kojih je do danas skupio gotovo 100, što mu donosi i gaže u popularnim klubovima diljem svijeta.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

jim.jpg

Njegov posljednji album "Amour" koji je izašao prije tri godine na Freerange Recordsu našao se u Top 20 najboljih albuma gotovo svih glazbenih časopisa, a svako njegovo izdanje pod budnim je okom kritičara i publike, poput izvanrednog singla "Square Up" na Ben Wattovoj Buzzin Fly etiketi ili "Dangly Panther", vrhunskog deep house klasika.

Jimpster je 2008. proglašen najboljim remikserom po izboru DJ Magazina i Beatporta, a do sad je odsvirao preko 100 gaža u svjetskim hramovima plesa poput londonskog Fabrica, berlinskog Watergatea, Warehousea 702 u Tokiju ili Pache na Ibizi.

Jimpsteru će podrška biti domaći DJ-i Pytzek (Sirup, Burek) i Arszenik (Sirup, Hartera).

Upad: 50/60kn
happy hours: 23 - 01h

Jimpster
www.freerange.co.uk

www.myspace.com/jimpster

Pytzek
Sirup, Burek
www.myspace.com/pytzek
www.soundcloud.com/pytzek

Arszenik
Sirup, Hartera
www.myspace.com/arszenik
www.soundcloud.com/arszenik

31.08.2010. 12:36:36
http://metro-portal.hr/londonski-dj-jimpster-u-sirupu/47084/