Metro-portal.hr

objavljeno 26.12.2009. 11:09:47
STANJE U PROMETU

Lokalne ceste karlovačkog područja zatvorene zbog vode na kolniku

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, te na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8) zbog mogućih odrona

(Marin Tironi/CROPIX )

Zbog vode na kolniku zatvorene su ceste: DC 36 Pisarovina-Karlovac u mjestu Koritinja, županijske ceste Fužine-Lič, Gašparci-Brod na Kupi-Čedanj, Soboli-Podhum, ŽC Žažina-Mala Gorica, te lokalne ceste Blaževci-Plemenitaši, Donje Mekušje-Husje-Kobilić Pokupski, u gradu Karlovcu-Obala Ivana Trnskog, kao i prometnice na području Lukavca, Odranskog Obreža, Čeha i Blata.

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Saborsko- Poljanak-Selište.

Do 30. prosinca za sav promet bit će zatvorena dionica istarskog ipsilona Žminj-Rogovići. Obilazno će promet teći županijskom cestom.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak. U prekidu su katamaranske linije iz Splita prema Lastovu, Hvaru, Korčuli i Visu. Trajekt na liniji Brestova-Porozina ne prevozi autobuse. (hina/metro-portal)

26.12.2009. 11:09:47
http://metro-portal.hr/lokalne-ceste-karlovackog-podrucja-zatvorene-zbog-vode-na-kolniku/29379/