Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2014. 10:55:00
NOVOSTI

LOBOX predstavio phablet od 6 inča

Veliki ekran od 6 inča stavlja ovaj smartphone u klasu phableta, što znači da će i oni kojima su inače potrebne naočale na HD ekranu rezolucije 1280x720 pixela vidjeti baš sve što ih zanima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Lobox)

Lobox Business Pro, phablet s ekranom od 6" novost je u ponudi ovog propulzivnog proizvođača pametnih telefona i tableta na hrvatskom tržištu.

Moćni Quad Core procesor osigurava nesmetano funkcioniranje svih aplikacija, idealno kombiniran s 1 GB radne memorije i ugrađenih 16 GB ROM memorije, uz mogućnost proširivanja SD karticama.

Veliki ekran od 6 inča stavlja ovaj smartphone u klasu phableta, što znači da će i oni kojima su inače potrebne naočale na HD ekranu rezolucije 1280x720 pixela vidjeti baš sve što ih zanima.

Još jedna novost je i izuzetno kvalitetna prednja kamera od 8 Mpx, što uz zadnju od 13 Mpx standardno visoke kvalitete koju Lobox drži na svim modelima omogućit će vam selfie visoke rezolucije.

Phablet dolazi s Androidom 4.2.2 Jelly Bean, a u ovom posebnom izdanju za hrvatske kupce stiže, pored standardne opreme i dodatna zaštitna maskica i dvije baterije od čak 3200 mAh koje će vam osigurati da ne ostanete bez struje u bilo kojim uvjetima.

Najbolje uvijek dolazi na kraju - cijena ove moćne sprave je samo 2.199 kuna, što je definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete koji možete dobiti.

U slučaju da vam vaš dragocjeni gadget ispadne, ovlašteni servis je renomirana tvrtka Europatrade u čijim se prodavaonicama može predati uređaj na popravak, a postoje i brzi servisi u svim većim gradovima Hrvatske. 

11.02.2014. 10:55:00
http://metro-portal.hr/lobox-predstavio-phablet-od-6-inca/83225/