Metro-portal.hr

objavljeno 09.02.2014. 21:33:00
MA DA?!

Ljudi koji najčešće doživljavaju orgazme su ...

I ovo bi moglo biti jedno od onih istraživanja tipa besposlenog popa i jarića kad u igri ne bi bio najveći svjetski dating portal Match.com

Nema šanse da pogodite odgovor :)
Nema šanse da pogodite odgovor :) (DeviantArt)

Kao što i sam podnaslov kaže, istraživanja o seksu ima kao i zvijezda na nebu, no ipak je samo jedan Match.com, najveći dating portal na netu, pa kad oni nešto pitaju svoje nestašne članove, odgovore treba uzeti prilično ozbiljno.

Dakle, tko ima najbolji seks na svijetu (ili barem u Americi)? Crvenokosi samac kompjuteraš iz Miamija koji ima Android telefon! Mora da su crvenokosi geekovi u Miamiju izvan sebe od sreće i trče po klubovima, pokazujući istraživanje svim komadima na koje nalete na svom Androidu ...

No, da se uozbiljimo malo, Match.com ima svoje godišnje istraživanje o životu samaca, koji čine veliku većinu njihovih čalnova, pa je tako čak 44 posto samaca izjavilo da s poznatim partnerom doživljavaju orgazam u 90 posto slučajeva.

Zahvaljujući Big Brother naravi interneta, ekipica s Matcha krenula je filtrirati odgovore kako bi dobili idealnu kombinaciju ultimativnog seks pastuha, i ispalo je tako kako je ispalo.

E sad, ili na Match.comu nema pastuha, ili je stvarno crvenokosi geek s Androidom ultimativni pastuh nove generacije, treće nema ..

 

09.02.2014. 21:33:00
http://metro-portal.hr/ljudi-koji-najcesce-dozivljavaju-orgazme-su/83195/