Metro-portal.hr

objavljeno 25.05.2016. 15:19:00
PROČITAJTE!

Ljubavni romani za produženi vikend

Ljubavni romani, pogotovo ako se radi o povijesnim romanima smještenim u regency period, omiljena su literatura za trenutke odmora, pa evo nekoliko prijedloga

Niova uspješnica Courtney Milan
Niova uspješnica Courtney Milan (Naklada Neptun)

Ljubavni romani omiljena su literatura za trenutke odmora i razonode, a još ako je radnja smještena u regency period i glavni su likovi umješno predstavljeni, a priča ispričana tako da se čita bez daha - nema greške u izboru.

Najnovija uspješnica na tržištu je Prkosna nasljednica Courtney Milan, drugi roman u seriji koju je započeo Rat vojvotkinja. Kako kaže kritika:

"Courtney Milan piše o nečemu puno važnijem od 'obične ljubavne priče' - ona pomiče granice žanra u zanimljivim i začudnim smjerovima i bavi se najvažnijim aspektima međuljudskih odnosa. Njezini su likovi zreli, formirani ljudi, ali i isluženi, čudni i oštećeni na posve neočekivani način - baš kao i mi koji živimo izvan knjiga".

Ukratko - Jane Fairfield ništa ne polazi za rukom. Ona će u društvu uvijek reći pogrešnu stvar i pritom odati previše. Odijeva oprave koje prkose stilom i nisu po najnovijoj modi, iako su vrlo skupe.

Na njezinu žalost, ni ogroman miraz ne može je spasiti od ismijavanja i ogovaranja. No, ona upravo to i želi - učiniti sve, čak i po cijenu poniženja, kako se ne bi udala, te tako spasila svoju sestru.

Oliver Marshall, s druge strane, sve mora činiti prema pravilima, jer on je nezakoniti sin vojvode. Odrastao je u skromnim uvjetima, no ima velike ambicije. Svaki pogrešan korak vratit će ga u glib iz kojega se spasio i ciljevi će mu ostati nedostižni. Pogrešne žene zadnja su stvar koja mu treba u životu, a pogotovo ako se u njih i zaljubi.

Unatoč svemu, postoji nešto u hrabroj i ljupkoj Jane čemu ne može odoljeti, čak i ako je to pogubno za oboje...

Tu je i prethodni naslov Naklade Neptun - Ponoćni poljubac majstorice žanra Anne Campbell, a uz njih će odlično odgovarati i Tjedan dana za ljubav Tesse Dare ili Kako udovoljiti princu Sabrine Jeffries.

Sve u svemu, vikend ne mora biti bez ljubavi - svratite do obližnje bolje knjižare ili kioska, a možete i naručiti izravno od izdavača uz popust i besplatnu dostavu!

25.05.2016. 15:19:00
http://metro-portal.hr/ljubavni-romani-za-produzeni-vikend/98323/