Metro-portal.hr

objavljeno 29.06.2013. 11:04:00
PROČITAJTE

Ljetni ljubavni horoskop

Kakvo će vam biti ljeto, hoćete li uspjeti sačuvati staru ljubav ili pronaći novu pročitajte u našem ljetnom horoskopu

Hoćete li imati ljeto ljubavi?
Hoćete li imati ljeto ljubavi? (Metro)

Ovan

Ovnovi mogu očekivati puno od ovog ljeta jer je Venera u petoj kući romansi i ljubavi, što je prilika koju ne bi trebalo propustiti. Tijekom cijelog ljeta aspekti su povoljni, od 28. lipnja do 22. srpnja možete slobodno prihvatiti poziv osobe koju potajno pogledavate već neko vrijeme, a kakva će veza biti i hoće li uopće doći do nje saznat ćete krajem tog perioda. Na kraju ljeta, 27. kolovoza vaš vladar Mars također ulazi u kuću ljubavi, tako da ćete tada moći ispraviti sve što ste možda pogrešno napravili tijekom ljeta. 

Bik

Bikovi moraju biti strpljivi do druge trećine srpnja kad im počinje romantično razdoblje pod nadzorom Merkura i Venere, što će potrajati sve do 26. kolovoza. Planete će vam donijeti šarm i ljepotu, a naročito snažno će djelovati poravnanje Venere i Marsa 2. kolovoza koje u vašem slučaju može dovesti do strastvenog tjelesnog iskustva. Bikovi u braku moći će u tom periodu oživiti staru iskru, pa ne oklijevajte!

Blizanci

Mars je u vašem znaku sve do 13. srpnja, no kako je Merkur retrogradan do 20. srpnja, na početku ljeta nalazit ćete se u emocionalnoj zbrci i nećete dobro tumačiti seksualne signale. Strpljen, spašen, kažu stari, stoga ne očajavajte nego pričekajte 16. kolovoz i ulazak Venere u vašu kuću ljubavi gdje će ostati do 11. rujna što vam daje dovoljno vremena da ljeto ipak bude puno ljubavi.

Rak

Rakovima ove godine ljubav znači promjenu ponašanja i osjećanja, pa će tako biti i tijekom ljeta, jer se u kući ljubavi nalazi upravo Saturn koji ograničava mogućnosti i donosi obaveze. U vašem slučaju to je određena vrsta pročišćenja na polju ljubavi, tako da možete očekivati besane noći i puno raznih misli koje će vam se rojiti po glavi, no zvijezde vam šalju poruku da ne pristajete na prosjek nego krenete u potragu za nečim stvarno sjajnim. Ovo ljeto donijet će vam nove uvide u vaš odnos prema ljubavi, pa su mogući i prekidi nefunkcionalnih veza.

Lav

Retrogradni Merkur će sve do 20. srpnja ograničavati uobičajenu lavovsku sklonost partijanju i izlaženju, tako da prilika za romansu ili ljubav u tom razdoblju neće biti baš dovoljno za vaše standarde, no ne očajavajte. Venera će u istom razdoblju biti u vašem znaku, što će ipak donijeti kakve-takve prilike za malo ljubavi. No, nakon toga dolazi vaše vrijeme, ulaskom Sunca u vaš znak sve će se vratiti u normalu i ostatak ljeta proći će po vašem ukusu. 

Djevica

Djevice, vaš je vladar Merkur sve do 20. srpnja retrogradan, tako da prvi dio ljeta stvarno nije dobro razdoblje za vas, jer će to razdoblje biti puno nesporazuma i pogrešno protumačene komunikacije. Ipak, sredinom ljeta konstelacije na nebu počinju se slagati u vašu korist, jer nakon što se Merkur vrati u normalnu putanju, Venera ulazi u vaš znak i baš ćete vi privlačiti najviše pažnje suprotnog spola. Takvu privlačnost jednostavno morate iskoristiti, bilo za pronalaženje nove ljubavi bilo za sređivanje stanja u vašoj vezi. Bilo kako bilo, drugi dio ljeta ćete uživati.

Vaga

Sredinom ljeta, 22. srpnja će se puni Mjesec naći u vašoj petoj kući ljubavi, pa slobodno očekujte nešto jako romantično i strastveno. Naravno, bilo bi dobro da se pripremite za taj dan pronalaženjem nove ljubavi ili organiziranjem nekog sjajnog druženja s osobom s kojom ste u vezi. Da bi ljeto bilo savršeno, sve će se ponoviti i 20. kolovoza, što je stvarno rijedak događaj koji definitivno ne biste smjeli propustiti! Promjene na bolje u ljubavi su ovoga ljeta jednostavno neizbježne za vas.

Škorpion

Ljeto će vam proći sa Saturnom u znaku, što znači da ćete imati osjećaj kao da vas nebo stalno stavlja pred nove kušnje koje jednostavno nećete moći izbjeći, ni uz najbolju volju. Ipak, bolje razdoblje dolazi na samom kraju ljeta, jer Venera ulazi u vaš znak 11. rujna. Tada ćete imati dobru priliku za rješavanje problema u vezi, jer 18. rujna dolazi do konjunkcije Venere i Saturna koja će vašu vezu osnažiti i zapečatiti za duže vremensko razdoblje. Slobodni Škorpioni lutat će cijelo ljeto od jedne do druge prilike, no prave stvari zakuhat će se tek na samom kraju razdoblja.

Strijelac

Strijelcima će početak ljeta biti malo usporen zbog utjecaja retrogradnog Merkura koji neće omogućiti neka veća uzbuđenja, no kako mu se Jupiter pridružio u kući intime i ostaje tamo cijele godine, neće biti baš potpuna suša. No, nakon 20. srpnja i ulaska Merkura u normalnu putanju, tjedan dana nakon što se i Mars skrasi u osmoj kući, počinje rajsko ljeto u kojem ništa, ali baš ništa nije nemoguće. Oslobodite se u potpunosti, neka vaša erotska sanjarenja ovoga ljeta postanu stvarnost.

Jarac

Cijelo ćete ljeto biti prepuni energije koju ćete usmjeravati prema svom partneru. Kako vam je Jupiter ušao u područje veza 25. lipnja, i ostaje u njemu cijelu godinu dana, možete optimistično gledati u budućnost i napokon se skrasiti ako još niste. Dobro, u razdoblju dok je Merkur retrogradan, do 20. srpnja, još može biti male zbrke u komunikaciji i sitnijih nesuglasica, no snaga Jupitera vas prati i olakšava sve probleme. Ukratko, pred vama je divno razdoblje koje jednostavno morate iskoristiti.

Vodenjak

Ljubav će vam biti naporna ovoga ljeta, jer je Merkur vladar vaše pete kuće ljubavi, a njegovo retrogradno kretanje može vam samo dodatno zakomplicirati ionako kompliciran život. No, ovo se odnosi na slobodne Vodenjake, jer oni u stabilnim vezama i braku mogu s nestrpljenjem očekivati razdoblje od 27. srpnja do 22. kolovoza kad će Venera biti u kući partnerskih veza, što znači da ćete imati mogućnost riješiti sve nesuglasice s partnerom i ponovno rasplamsati iskru ljubavi koja vas je i spojila. 

Ribe

Cijelo će se ljeto Ribama sve vrtjeti oko ljubavi, jer je pred vama vrlo uzbudljivo ljeto koje potiče Jupiter u petoj kući ljubavi, gdje se vratio nakon točno dvanaest godina, a uz njega je tu i Merkur te Mars koji stiže 13. srpnja. Što reći osim da slobodne Ribe mogu biti gotovo sigurne da će upoznati novog partnera, a moglo bi doći i do laganog sukoba između bivše i nove ljubavi. Uzbuđenja neće nedostajati u romantičnom dijelu vašeg života, na vama je da se opustite i uživate u pažnji kojom će vas obasipati. 

29.06.2013. 11:04:00
http://metro-portal.hr/ljetni-ljubavni-horoskop/78980/