Metro-portal.hr

objavljeno 29.05.2011. 15:19:02
DRŽI SVOJU RIJEČ

Lizarazu će trčati potpuno gol gradićem Thononom

"Naravno da ću to učiniti, obećao sam. No, sigurno neću zvati nikoga, a pogotovu novinare, da to poprate", kazao je bivši branič Bayerna

Fotografija vijesti

Bixente Lizarazu, četrdesetdvogodišnji bivši francuski reprezentativac odlučio je održati riječ. Naime, morat će ispuniti zavjet i protrčati potpuno gol gradićem Thononom jer je klub iz tog grada Evian TG, ušao u francusku Prvu ligu.

Evian, čiji je djelomični vlasnik i sam Lizarazu, u samo je dvije godine iz Treće stigao u Prvu ligu, a Lizarazu je javno obećao da će trčati gol ako taj maleni klub sa zapada Francuske uđe u elitnu diviziju.

"Naravno da ću to učiniti, obećao sam. No, sigurno neću zvati nikoga, a pogotovu novinare, da to poprate", kazao je bivši branič Bayerna, koji je s francuskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka 1998. i europskog 2000.

Klub je osnocvan u gradiću Gaillardu, odakle je 2007. prešao u Thonon, a kako je u oba grada stadion isuviše mali drugoligaške je utakmice igrao u Annecyu, a prvoligaške će možda morati u susjednoj Švicarskoj, u Ženevi. 

29.05.2011. 15:19:02
http://metro-portal.hr/lizarazu-ce-trcati-potpuno-gol-gradicem-thononom/59414/