Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2011. 10:51:33
KAZNENI POSTUPAK

Lindsay Lohan: Nisam ukrala ogrlicu iz draguljarnice

Lindsay Lohan brani se sa slobode, a ukoliko bude proglašena krivom prijeti joj zatvorska kazna od tri godine

Lohan
Lohan (Getty Images)

Lindsay Lohan optužena je za krađu ogrlice iz jedne draguljarnice, a u srijedu je na sudu u Los Angelesu izjavila da se ne osjeća krivom, prenosi Hina. Ukoliko bude proglašena krivom, glumici (24) prijeti zatvorska kazna od tri godine. Sudac je dopustio da se brani sa slobode uz jamčevinu od 40.000 dolara.

Lohan je u siječnju izašla iz draguljarnice u Veniceu u Los Angelesu s ogrlicom vrijednom 2500 dolara ne plativši je. Kalifornijski tužitelji optužili su je za krađu. Taj novi prijestup bi mogao iscrpiti strpljenje kalifornijskih sudaca nakon brojnih kršenja njezine uvjetne slobode. Glumičina odvjetnica Shawn Chapman Holley je tijekom vikenda objavila priopćenje u kojem ističe da će se od optužbi braniti na sudu, a ne u novinama. Njezini su prijatelji rekli da je glumica vjerovala da je ogrlica, koja je vraćena policiji, za iznajmljivanje.

Lohan je nedavno izašla iz centra za odvikavanje Betty Ford kamo ju je uputio sudac prošlog listopada zbog višekratnog nepoštivanja uvjetne slobode i opetovane vožnje u pijanom stanju.

10.02.2011. 10:51:33
http://metro-portal.hr/lindsay-lohan-nisam-ukrala-ogrlicu-iz-draguljarnice/55173/