Metro-portal.hr

objavljeno 19.02.2008. 02:09:27

Lindsay Lohan kao Marilyn Monroe

New York Magazine objavljuje foto-session Lindsay Lohan sličan onom koji je Marilyn Monroe snimila prije smrti
New York Magazine objavljuje foto-session Lindsay Lohan sličan onom koji je Marilyn Monroe snimila prije smrti

Problematična glumica i pjevačica Lindsay Lohan ne prestaje šokirati javnost svojim privatnim, ali i poslovnim potezima. Nedavno se slikala gola za New York Magazine.
- Lako sam se uživila u ulogu Marilyn Monroe jer jako cijenim sve što je postigla u svojoj karijeri. Ona je jedna od najvećih glumica 50-ih i 60-ih godina - kaže Lohan.

Ideja je bila ‘oživiti’ foto-session poznate plavokose glumice iz 1962. godine koja je samo nekoliko dana poslije nađena mrtva u svojem stanu. Na foto-sessionu je Marilyn navodno bila totalno omamljena, a fotografirao ju je Bert Stern.

Njezini prijatelji kažu da je to razdoblje bilo najcrnije u životu tada 36-godišnje glumice. Bila je totalno izgubljena, a dane je provodila spavajući nakon što bi popila i po nekoliko vrsta tableta. I sada je Bert Stern odlučio sve to  ponoviti s Lindsay. Teško je ne primjetiti sličnost. I tu prvenstveno mislimo na činjenicu da ni Lohan ne proživljava najbolje dane.

- Na snimanju sam se osjećao kao da proživljavam deja vu od prije 46 godina. Oduvijek sam volio ‘zločeste’ cure, a od živućih su mi najdraže Paris Hilton, Britney Spears i, naravno, Lindsay Lohan - izjavio je Stern. 

Piše: Piše: Iva Novak
19.02.2008. 02:09:27
http://metro-portal.hr/lindsay-lohan-kao-marilyn-monroe/3181/