Metro-portal.hr

objavljeno 16.09.2012. 19:17:00
3. BRAND MANAGER

Light show spektakl na 3. Brand manager susretu poduzetnika - 24.9.2012.

Kako biste vi predstavili novo doba edukacije, informiranja i usluga koje će osnažiti i biti vjetar u leđa svim malim i srednjim poduzetnicima u vašoj zemlji

Light show uz poduzetništvo
Light show uz poduzetništvo (Brand Manager)

Svi već znamo što nas na trećem Brand manager susretu poduzetnika čeka - izvrsne teme, odlični predavači i doživljaj za pamćenje. Ipak, postoje neke stvari koje jednostavno moramo naglasiti. Radi se o vrhunskom popratnom sadržaju koji podiže dinamiku svakog događaja i prosječni event pretvara u spektakl svjetskih razmjera. 

Zašto želimo spektakl?

Organizirajući susret, željeli smo posjetiteljima i javnosti približiti veličinu naše vizije. Oni koji nas dulje vremena prate znaju da smo oduvijek željeli i želimo pomoći hrvatskom poduzetništvu. Želimo dati sve od sebe kako bismo pomogli onima kojima gospodarstvo duguje svoj opstanak: malim i srednjim poduzetnicima Hrvatske - vama. Problemi u koje poduzetnici upadaju svakim su danom sve veći, a od gomile rješenja i raznoraznih projekata i dalje nema konkretnih pomaka. Mali i srednji poduzetnici i dalje tonu. 

Umjesto da kukamo i prigovaramo, odlučili smo zasukati rukave i riješiti taj kompleksan problem. Godinu i nešto dana kasnije, sigurani sam da smo na pragu rješenja. 

Kako biste vi predstavili novo doba edukacije, informiranja i usluga koje će osnažiti i biti vjetar u leđa svim malim i srednjim poduzetnicima u vašoj zemlji? Kako biste najavili događaj čijim početkom najavljujemo rješenje krize malog i srednjeg poduzetništva?

Mi smatramo da ova sjajna  vijest treba i adekvatnu objavu! Premda ćemo to svakako postići našim videom i na samom kino platnu, odlučili smo otići korak dalje.

Izuzetna nam je čast predstaviti tvrtku PROLIGHT. Vrhunskim laserskim spektaklima, ova tvrtka je od svojih skromnih početaka danas predvodnik u svijetu svjetlosnih efekata. Od brojnih nagrada koje su dobili, izdvajamo nagradu Svjetske udruge pružatelja laserskih showova, koja je Prolightov laserski show proglasila najboljim laserskim showom na svijetu za 2011. godinu. 

Prolightov spektakularni performans bit će dostojan uvod u prvi iz serije seminara koju smo namijenili vašem opstanku i napretku. Uz vrhunska predavanja, sa sigurnošću možemo reći da vas pozivamo i na najbolji laserski show na svijetu

Uz pregršt iznenađenja - najavu centra za poduzetnike, edukaciju, druženje, zakusku, nagrade, party, uz želju da ćemo se vidjeti na vašem i našem susretu, koji će nam svima ostati u dugom pamćenju.

16.09.2012. 19:17:00
http://metro-portal.hr/light-showspektakl-na-3-brand-manager-susretu-poduzetnika-24-9-2012/73921/