Metro-portal.hr

objavljeno 09.03.2013. 10:40:00
ŠTETA

Libar u Saxu odgođen zbog viroze članova grupe

Novi termin koncerta je petak, 15. ožujka, objavili su iz Saxa

Viroza je shrvala Libar
Viroza je shrvala Libar (Menart)

Koncert grupe Libar koji se večeras (9. ožujka 2013.) trebao održati u zagrebačkom klubu Sax, odgađa se zbog viroze koja je pogodila nekoliko Librovaca, a zbog čega nisu u mogućnosti nastupiti u potpunom sastavu.

Klub Sax trenutno radi na nalaženju zamjenskog datuma - nove informacije bit će objavljene tijekom dana na službenom facebook profilu grupe https://www.facebook.com/libar.st

Ulaznice koje su kupljene za večerašnji koncert bit će važeće i za novi datum no ukoliko vam novi termin ne odgovara, već večeras možete doći u Sax te ostvariti povrat novca. Klub je otvoren svakim danom osim ponedjeljka od 20 sati.

Članovi grupe Libar ispričavaju se zbog novonastale situacije i garantiraju izvrstan provod vrlo brzo, na njihovom „starom" mjestu druženja sa zagrebačkom publikom - klubu Sax!

Librova osobna poruka obožavateljima i medijima:

"Dragi naši,
Trojica članova Libra ovaj su tjedan zalegla s visokom temperaturom. Do sinoć, kad je bio planiran polazak za Zg stanje glazbenika nije se popravljalo, a nekima se dodatno pogoršalo sve do sad, kad smo shvatili da u ovakvim okolnostima nije moguće putovati ni održati koncert.
Već smo nastupali s bolesnim pojedinim članovima, ali ovaj put napor bi bio neljudski, a rezultat u izvedbi nedostojan Librove i Vaše razine. Stoga smo bili prisiljeni odgoditi večerašnju svirku za termin koji će naknadno biti objavljen danas tokom dana.
Svoje kupljene ulaznice možete sačuvati za taj novi termin ili ih vratiti na blagajni kluba Sax.
Žao nam je zbog ovoga.„

09.03.2013. 10:40:00
http://metro-portal.hr/libar-u-saxu-odgodjen-zbog-viroze-clanova-grupe/76923/