Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2016. 10:19:00
DOĐITE!

Libar u SAX-u!

Ništa manje Libar ne najavljuje i za svoj povratnički koncert jer nakon godinu dana izbivanja ponovno će nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu

Libar se vraća, i to u SAY
Libar se vraća, i to u SAY (Libar PR)

U zadnjih par godina Libar je u Zagrebu odsvirao svoje najveće i najvažnije koncerte. Prije i nakon rasprodane Tvornice krajem 2012. promovirajući svoj album među tadašnjih 18 najboljih europskih indie izdanja, višestruko nagrađivana splitska rock devetorka s pet vokala upravo je u Saxu rokala i gradila svoju nabujalu popularnost.

Tijekom šest dosadašnjih razgrabljenih svirki, publika u Palmotićevoj je uživala u njihovim autorskim hitovima "Dite", "Kapi", "Glasnije", "Mantru", "Vrime radi svoje" kojima je do danas bend pridodao i pregršt novih festivalskih i inih hitova koje priprema za svoj nastupajući album. Isto tako tulumarilo se uz prepoznatljive domaće i strane pop i rock covere Depeche Modea, Georgea Michaela, Talking Headsa, Haustora, Štulića i drugih u višeglasnoj izvedbi.

Ništa manje Libar ne najavljuje i za svoj povratnički koncert jer nakon godinu dana izbivanja ponovno će nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu te vas u subotu čeka još jedna u nizu njihovih vrućih klupskih svirki.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30 kuna možete kupiti na blagajni kluba te na dan koncerta, ukoliko ih ostane, cijena ulaznice iznosit će 50 kuna.

06.05.2016. 10:19:00
http://metro-portal.hr/libar-u-sax-u/97975/