Metro-portal.hr

objavljeno 19.08.2011. 17:14:00
POSVAĐANA BRAĆA

Liam Gallagher podigao tužbu brotiv brata Noela zbog klevete

Tuža je podignuta zbog izjave koju je Noel dao prije dvije godine, o tome kako su Oasis odustali od nastupa na „V Festivalu" zbog Liamove mamurnosti

Fotografija vijesti

Nekadašnji frontmen popularne britanske grupe „Oasis" podnio je ovaj tjedan tužbu protiv svog starijeg brata Noela u kojoj tvrdi da je izjava koju je Noel dao prije dvije godine, o tome kako su odustali od nastupa na „V Festivalu" zbog Liamove mamurnosti - čista kaž, piše Hina.

Liam je ranije odbacio svaku odgovornost za kasniji raspad "Oasisa", ustvrdivši kako mu Noelova verzija događaja "slama srce". On tvrdi da su Noelove optužbe vezane uz njegovo opijanje neistina a na tužbu se odlučio nakon što mu se Noel odbio ispričati.

"To je laž i želim da obožavatelji 'Oasisa' saznaju istinu", kazao je Liam u razgovoru za list The Sun, odgovarajući na pitanje vezano uz Noelove optužbe za opijanje. "Bio sam očajan zbog propuštenog nastupa jer nisam želio iznevjeriti obožavatelje. Te večeri nisam mogao nastupati jer sam imao laringitis, za što imam i liječničku potvrdu", kazao je.

Noel, koji je napisao većinu "Oasisovih" pjesama, nedavno je priznao da je odluka da napusti bend u kolovozu 2009. bila "nepromišljena" odluka zbog koje je požalio te izjavio kako ima velike nade za budućnost skupine. Nakon njegova odlaska, Liam je najavio nastavak suradnje sa starim članovima "Oasisa" Gemom Archerom, Andyjem Bellom, bubnjarom Chrisom Sharrockom i Jayem Darlingtonom pod novim imenom "Beady Eye".

19.08.2011. 17:14:00
http://metro-portal.hr/liam-gallagher-podigao-tuzbu-brotiv-brata-noela-zbog-klevete/62394/