Metro-portal.hr

objavljeno 15.04.2008. 03:30:50

Ležiš, spavaš i - mršaviš!

Knjiga ‘Mršavite u snu’ donosi obilje podataka kako se može smršavjeti putem sna

Fotografija vijesti

Nakon raznoraznih dijeta stigla je i jedna koja djeluje poput sna, tim više što njezini ‘zagovaratelji’ tvrde da se može mršavjeti u snu, spavajući.

Nakladnička kuća Mozaik knjiga objavila je knjigu ‘Mršavite u snu’ s podnaslovom ‘Revolucionarna metoda: Kako vam biološki sat može pomoći da smršavite’. Autori vrlo jasno tvrde da je mršavljenje u snu moguće ako su za to ispunjeni određeni uvjeti.

Odlična statistika

Na primjer, ako za večeru pojedete pizzu sa salamom, mršavljenje u snu ne funkcionira.
Naprotiv, vjerojatno ćete se probuditi s još većom težinom. No, ako uzmete obrok bogat bjelančevinama bez ugljikohidrata i dovoljno spavate, tada će se noću rasplamtjeti topljene masti - i vi ćete u snu smršavjeti, tvrde autori.

Razgradnja masti i izgradnja mišićaTrening snage i izdržljivosti te dinamičan svakodnevni život, idealno dopunjuju načelo mršavljenja u snu i brinu se za vidljivu razgradnju masti i izgradnju mišića. 

Napominju da njihova koncepcija nije nikakva nova modna dijeta, nego se temelji na studijama svjetskih znanstvenika koje je usavršio jedan njemački liječnik. Između 1993. i 2005. u Centru za prekomjernu težinu i pretilost internista i nutricionista dr. Detlefa Papea više od 4000 osoba s prekomjernom težinom izgubilo je više od 30.000 kilograma.

Ovom knjigom možete učinkovito iskoristiti snagu hormona i bioritma za mršavljenje na način da odaberete savršenu kombinaciju namirnica za jutro, podne i večer: odvojena prehrana i glikemijski indeks razvili su se u visoko učinkovitu inzulinsku odvojenu prehranu.

Ratar ili nomad?

Zatim, možete naučiti kako ‘u šahu’ držati ‘hormon debljanja’, inzulin i sasvim ciljano aktivirati ‘hormone mršavljenja’.

Također, čitatelji imaju priliku napraviti test i saznati kojim tipovima pripadaju, jesu li ratari ili nomadi? Knjiga nudi programe za pojedine tipove i individualne potrebe koji se mogu lako provesti i uz koje nitko ne mora gladovati. (METRO) 

15.04.2008. 03:30:50
http://metro-portal.hr/lezis-spavas-i-mrsavis/5900/