Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2010. 03:06:00
Big Baang

LET 3 slijeće u Purgeraj!

Za Big Baang koncerte u prodaji su samo 222 karte što stvara intimno koncertno događanje

Da bi utorak 11. svibnja u sklopu programa Big Baang uistinu bio veliki prasak pobrinuti će se rock fenomen Balkana - Let3 koji će za svoja 222 najbrža fana zasigurno pripremiti neki od svojih preformansa, s tim da nisu željeli otkrivati da li će ispaljivati japanske čepove, puštati bijele golubice, navući crne čipkaste opravice ili pjevati obučeni u dvaipolmetarske kosture.

Ovo će biti edukativan koncert: Let3-ovci će vas naučiti sve o „spolnom životu pasa", upoznati vas sa gospodinom El Desperadom i usput odašiljati poruke Mira. Očekujte i Nečuvene priče o Živim genitalijama i pripremite se za Bombardiranje Srbije i Čačka. Ovo vam je jedina prilika.

Od samih početaka 1986. godine Let 3 je proglašen fenomenom na regionalnoj rock sceni. Let 3 možemo okarakterizirati kao prvoklasnu rock atrakciju sa izvanrednim stihovima, originalnom izvedbom koja graniči s teatrom i jedinstvenim zvukom kao produktom te kreativne mješavine. Njihov nezaustavljiv poriv da šokiraju i provociraju ljude je zasigurno jedan od elemenata koji ih već godinama čini jednim od najzanimljivijih glazbenih i kluturoloških pojava u istočnoj Europi.

Let 3 će nastupiti na pozornici Purgeraja u sklopu Big Baang programa putem kojeg u klub dovodimo najpoznatija imena domaće glazbe. Za Big Baang koncerte u prodaji su samo 222 karte što stvara intimno koncertno događanje za najvjernije fanove pojedinog banda.

Pretprodaja karata po cijeni od 80kn u sustavu Eventima i na šanku kluba Purgeraj!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!


06.05.2010. 03:06:00
http://metro-portal.hr/let-3-slijece-u-purgeraj/39339/