Metro-portal.hr

objavljeno 27.09.2013. 09:48:00
BILI SMO ...

Let 3 razvalio prepuni Vintage Industrial Bar

Obučeni kao svećenici, koncert su započeli pjesmom "Hvala tebi Kriste" te nastavili skokovima na stare pa na nove pjesme, publika jednostavno nije imala vremena da udahne

Letovci jednostavno ne promašuju
Letovci jednostavno ne promašuju (Suzana Svečnjak Romanić)

Dobro nam poznati LetovCI i dalje oduševljajvaju na svojim koncertNIM spektaklima. U prepunom Vinatge Indrustrial Baru, Letovci su u četvrtak počeli svirku nešto prije 23h i svirali više od sat i pol.

Odličn, žestoka svirka s miksom pjesama od prvog do zadnjeg albuma natjerala je publiku na stalno pjevanje s bendom, a žestoki rifovi u obradama poznatih tradicionalnim hitovima (Ero s onoga svijeta), zafrkancija na mnoge teme iz svakodnevnog života nisu nikoga ostavili ravnodušnim. 

Obučeni kao svećenici, koncert su započeli pjesmom "Hvala tebi Kriste" te nastavili skokovima na stare pa na nove pjesme, jednostavno publika nije imala vremena da udahne. Svaka pjesma je dodatno dizala atmosferu, no najveća reakcija je bila nakon što je Prlja izjavio "ova pjesma će vas razjebat'" pa su krenule dobro nam znane "Riječke pičke".

Uslijedio je povratak na laganicu "Dijete u vremenu" koji je dodatno motivirao publiku, pa je cijeli Vintage jednoglasno pjevao sa bendom. Letovci su, kao i obično, dali sve od sebe uz niz presvlačenja i dobre zabave sa publikom.

Ovo je stvarno bio odličan koncert za početak jeseni, pa ako još niste bili na njihovom koncertu - vrijeme vam je! Let3, od svog osnivanja 1987 svake su godne jednostavno sve bolji i bolji. Odlični glazbenici, sa dozom humora i odličnim showom, rijetko će koga ostaviti ravnodušnim. Ocjena - čista desetka.

Galeriju fotki pogledajte OVDJE

27.09.2013. 09:48:00
http://metro-portal.hr/let-3-razvalio-prepuni-vintage-industrial-bar/80713/