Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2008. 16:01:33
čepovi

Let 3 izletio iz etera

Uz lansiranje čepova iz stražnjice i psovke emisija prekinuta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot HTV)

Ako je Stanković na ovaj način želio izraziti svoje neslaganje s uredničkom politikom HTV-a, napravio je to na najbolji mogući način. Pozvati Mrleta i Prlju na televiziju može samo hrabar čovjek, a dati im punih sat vremena u jednom od najgledanijih termina može samo ludo hrabar.

Nije sigurno u koju kategoriju spada Stanković, ali gostovanje riječkog dvojca iz Let 3 dobrodošao je antiklimaks u odnosu na uobičajene likove koje gledamo u emisijama sličnog tipa.

Na stranu psovanje i korištenje izraza koji se ne smiju koristiti na televiziji, ali ispaljivanje ljekovitih energetskih čepova iz čmarova, koncertni prank koji su Letovci napokon mogli izvesti pred milijunskim auditorijem šokirao je i poslovnično cool Stankovića, koji je skočio i pokrio guzice izvođača svojim sakoom. Nakon što je odmah iza toga uslijedio izraz riječka pička, Stanković je prekinuo emisiju.

Prije toga je Mrle pustio grlicu iz gaća kako bi pokazao način meditacije banda, Prlja je prošetao van studija, a psovke su letjele kao po traci. No, za razliku od snimke potpredsjednika HFP-a koju smo imali priliku gledati neki dan, ove su bile nekako podnošljive, kad se uzme u obzir da ih izgovaraju autentični umjetnici, dosljedni svom izričaju već dobrih dvadesetak godina.

Kako su sami Letovci rekli, oni svojom nedoličnošću žele pokazati što je dolično, zadavši na ovaj način još najmanje jednu tešku glavobolju Hloverki Novak-Srzić, koja će se morati dobro oznojiti kako bi riješila problem letećih čepova u svojim emisijama. (metro-portal)

14.12.2008. 16:01:33
http://metro-portal.hr/let-3-izletio-iz-etera/13647/