Metro-portal.hr

objavljeno 11.04.2019. 11:29:00
NAJAVE

Let 3 dva dana u Saxu!

Bend je najavio trosatnu svirku s kojom će nas provesti kroz svoju bogatu povijest s pjesmama sa svih albuma, a obećali su i pjesme koje nisu svirali jako dugo

Dva dana sjajne glazbe
Dva dana sjajne glazbe (Klub SAX!)

Prvi koncert Leta 3 u Saxu rasprodan je dva tjedna prije održavanja pa je zbog iznimnog interesa ponuđen još jedan termin. Za subotu, 13. travnja nema više ulaznica, a novi datum je dan prije, petak, 12. travnja.

Bend je najavio trosatnu svirku s kojom će nas provesti kroz svoju bogatu povijest s pjesmama sa svih albuma, a obećali su i pjesme koje nisu svirali jako dugo.

Broj ulaznica i za drugi ekskluzivni koncert limitiran je na 350 i mogu se kupiti isključivo u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba. Cijena im je 80 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta će, ako ih ostane, cijena biti 100 kuna.

"Nikad do sad nismo svirali u Saxu. Svirat ćemo dugačak koncert. Jako volimo svirati dugačke koncerte. Neće biti dosadno, bit će zabavno... Samo da neko' ne umre. Jedva čekam. AAAAAAAAAA!!!!! Istina, nek' mi pukne glava ako nije!!!" veseli se Mrle skorim koncertima u Saxu.

Let 3 već preko 30 godina fascinira i šokira na ovaj ili onaj način. Bilo svojim u najmanju ruku neobičnim scenskim nastupima, bilo svojom laganom opsjednutošću falusom („babin", „živi", „Marko" ili jednostavno „u čelo") ili nekim od svojih spomenika kao što je onaj posvećen Angeli Merkel pri obavljanju određenih radnji.

Nedavno su objavili i singl s Vucom "Golub Vaso", a Siniša je suradnju opisao kao "Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: heavy rokija!". Uz prstohvat bizarnosti ovo ukratko sublimira lik i djelo ovih Riječana. Tri sata hitova kao što su „Dijete u vremenu" (RIP Šaban Šaulić), „Izgubljeni", „Kontinentio", „Mamne baneta", „Profesor Jakov" osigurat će potoke znoja u Saxu i nezaboravnu svirku, to je jedino sigurno.

Članovi benda su basist i vokal Damir Martinović (Mrle), vokal Zoran Prodanović (Prlja), gitaristi Dražen Baljak (Baljak) i Matej Zec te Ivan Bojčić na bubnjevima.

11.04.2019. 11:29:00
http://metro-portal.hr/let-3-dva-dana-u-saxu/117925/