Metro-portal.hr

objavljeno 29.05.2013. 17:24:00
ČESTITKE

Lemon slavi 4. rođendan ovaj vikend

Cijeli Lemon tim priprema se za tulum već neko vrijeme pa možete očekivati slavljeničko izdanje Lemon interijera

Odličan vikend u Lemonu
Odličan vikend u Lemonu (Lemon)

Nakon četiri godine predanog rada i osluškivanja vaših želja, ponosni smo na ostvareno i sretni s činjenicom da smo među najposjećenijim klubovima u strogom centru grada! Veseli nas svaki dan proveden s vama u Baru ili na predivnoj terasi u atriju Arheološkog muzeja, a o dočekivanjima zore vikendom da ni ne pričamo...

Vi ste naša snaga i hvala vam na svoj pozitivnoj energiji koju nam prenosite!

Uzdignute glave i s osmijehom na licu koračamo dalje, no prije novih pobjeda red je s vama proslaviti naše četiri uspješne godine, stoga vas pozivamo na veliki rođendanski party koji će trajati cijelog vikenda!

Naše standardne programe Lemon Queen (r'n'b night) i Feed Me Music (mash-up) možete očekivati isprepletene u posebnom rođendanskom izdanju. Kroz ruke naših resident DJa ovog vikenda u Lemon Baru i Clubu će proći samo najbolji hitovi kojima su vas razgibavali proteklih godinu dana što garantira zabavu do jutra!

Ivan, Frx, Goran i Grade neumorno istražuju promjene na glazbenoj sceni te skupljaju nove uspješnice kako bi zadovoljili vaše gladne uši, a ovom vikendu se posebno vesele!

Cijeli Lemon tim priprema se za tulum već neko vrijeme pa možete očekivati slavljeničko izdanje Lemon interijera, prigodne poklone, pića po akcijskoj cijeni i nasmijano osoblje koje jedva čeka pun plesni podij!

Zaboravite brige, nagradite se plesnim vikendom i obradujte prijatelje koji ne znaju gdje bi izašli ovog vikenda! Svi ste pozvani na našu rođendansku proslavu u Gajevu 10!

29.05.2013. 17:24:00
http://metro-portal.hr/lemon-slavi-4-rodjendan-ovaj-vikend/78416/