Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2013. 14:05:00
BRAVO!

Legalna nogometna mafija UEFA prijeti, Skansi oprao Surkisa

Nadamo se da će sad i Zoran Milanović shvatiti da je vrijeme za isušivanje močvare hrvatskog nogometa

Skansi je postavio stvari na mjesto
Skansi je postavio stvari na mjesto (Arhiva)

Redovita skupština HNS-a se od još jedne planirane proslave uspjeha reprezentacije i liranja Šukeru i Mamiću pretvorila u otvoreni rat HNS-a i Vlade. Nakon što je Platinijev izaslanik Grigorij Surkis (ukrajinski Mamić, ili je Mamić hrvatski Surkis, svejedno) ponovno prozvao Vladu kao i Platini nedavno Milanovića u pismu, digao se Skansi i napraviooki cirkus.

Raspalio je po Platiniju nazvavši njegovo pismo Milanoviću neprimjerenim, vratio lopticu u dvorište HNS-a kao organizatora natjecanja i podsjetio nazočne da UEFA, s tolikim istragama o korupciji nije baš u poziciji prozivati druge.

Nažalost, zaboravio je spomenuti činjenicu da se u svakom kolu liga petice i ostalih "velikih" liga poput grčke i turske dogodi više teških incidenata nego što su ih BBB u stanju napraviti u cijeloj sezoni gostovanja po inozemnim terenima.

Surkis je bio konsterniran, kao i Mamić koji se odmah krenuo ispričavati ukrajinskom moćniku i Platiniju, a Skansiju, naravno, nisu dozvolili da odgovori na Mamićevu tiradu. 

Nadamo se da će sad i Zoran Milanović shvatiti da je vrijeme za isušivanje močvare hrvatskog nogometa i dati Jovanoviću i Ranku Ostojiću nalog da to ekspresno riješe ... u Remetincu ima dovoljno mjesta.

11.03.2013. 14:05:00
http://metro-portal.hr/legalna-nogometna-mafija-uefa-prijeti-skansi-oprao-surkisa/76963/