Metro-portal.hr

objavljeno 28.09.2010. 15:22:09
NASLUŠAO SE SVEGA

LeBrona ne pogađaju Jordanove i Magicove kritike

Najbolji košarkaš NBA lige LeBron James nije nimalo pogođen kritikama igračkih legendi poput Michaela Jordana, Charlesa Barkleyja i Magica Johnsona

LeBron James
LeBron James (Getty Images)

Ta trojka izjavila je da nikada ne bi otišla u neki klub koji je pun velikih zvijezda samo kako bi osvojili naslov prvaka. "Ovog ljeta naslušao sam se svega, većinu toga sam očekivao, ali bilo je i neočekivanih komentara. Zanimljivo je koliko puno ljudi ima mišljenje o tome što bi trebali raditi u životu, a pritom nisu sredili ni vlastiti život. Izuzetno poštujem ono što su učinili Jordan, Barkley i Magic Johnson za košarku i nas igrače. O njima ne bih mogao reći ništa loše, ali ja ne mogu živjeti kopirajući njihove poteze, ja moram stvarati svoju sudbinu. Donio sam odluku i sa njom moram živjeti", kazao je LeBron James, koji je ovog ljeta prešao iz Clevelanda u Miami Heat, pridruživši se fantastičnom braniču Dwyaneu Wadeu, te bivšem centru Toronta Chrisu Boshu. Tako je Miami sa tri All-Star igrača preko noći postao jedan od glavnih favorita za naslov.

"Jedva čekam da počnu treninzi i nova sezona, a onda ćemo Bosh, Wade i ja govoriti na terenu, to je jedino važno", kazao je LeBron James, dodavši kako je ostao u dobrim odnosima sa bivšim suigračima iz Clevelanda, te da im je poželio puno uspjeha u novoj sezoni. (hina/metro-portal)

28.09.2010. 15:22:09
http://metro-portal.hr/lebrona-ne-pogadjaju-jordanove-i-magicove-kritike/48854/