Metro-portal.hr

objavljeno 06.08.2020. 10:01:00
COOL

Le Grič - skriveni kutak grada

Zamijenite običan izlazak neobičnimi uživajte u parku Grič uz svjetlostsvijeća, okuse domaćih vina te zvukovevioline i ukulela

Le Grič
Le Grič (Arhiva)

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutkes posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlostsvijeća, okuse domaćih vina te zvukovevioline i ukulela, očekuje Le Grič - malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

Le Gričje osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad.Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru.

Ambijent s vintagebistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

Le Grič predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković (i popiti koju čašu iskrenosti).

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijteda izlazak u park može biti "fin"!

Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvodaMali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika.

Ulaz je slobodan.

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici.

06.08.2020. 10:01:00
http://metro-portal.hr/le-gric-skriveni-kutak-grada/126696/