Metro-portal.hr

objavljeno 20.12.2008. 22:00:17

Lav - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Ljubav

Slobodnim Lavovima siječanj ne donosi važnije događaje, ali zato osobama koje su duže vremena u vezi, a nisu je ozakonili, početak 2009. godine stavlja postavlja pitanja od životnog značaja. Ulazak Jupitera u sedmo polje govori o tome da će u većini slučajeva odgovor biti pozitivan. Veljača donosi stagnaciju na polju emocija, bilo da ste slobodni ili u vezi, a zato vam ožujak 2009. na raspolaganje stavlja nova poznanstva, ali sve do sredine travnja neće biti važnijih događaja.

Zauzeti mogu očekivati iznenađenje od strane partnera sredinom svibnja, a slobodni ulazak u vezu početkom lipnja. Tijekom srpnja ćete imati novo poznanstvo s osobom koja će zaintrigirati vašu maštu kao nitko do sada. Bilo da ste u vezi ili slobodni teško ćete uspjeti odvratiti svoje misli od simpatičnog neznanca ili neznanke. Kolovoz 2009. donosi manje trzavice i nesporazume s partnerom, zbog neke njegove tajne koja će isplivati na vidjelo.

Sretan broj - 5
Sretna boja - ružičasta
Sretan dan - nedjelja
Sretni datumi - 5., 14. i 23.
Sretni mjesec - svibanj
Tijekom rujna strasti će se stišati, ali situacija će biti još uvijek zategnuta. Mnoge veze će se upravo u ovom razdoblju i završiti, jer Lavovi jako teško zaboravljaju, a još teže praštaju. Sredinom listopada 2009. predstoji vam novo poznanstvo s osobom koju srećete na kraćem putovanju ili neposredno u susjedstvu. Do posljednje dekade studenoga ne činite drastične korake po tom pitanju jer možete biti povrijeđeni. Početak prosinca 2009. slobodnima donosi poznanstvo i ulazak u vezu koja konačno ima šanse uspjeti, a osobama koje su vezi ili braku pruža šansu da vrate harmoniju i sklad u svoj život.

Posao

Lavovima će nakon teške financijske situacije koja ih je zadesila tijekom prošle godine, početak 2009. biti zadovoljavajuć. Siječanj vam donosi stabilne financije i dobar odnos unutar kolektiva. Veljača vam pruža priliku da se ostvarite u bavljenju nekim javnim poslom, ili radom u nekoj humanitarnoj organizaciji. Ožujak vam i dalje donosi povoljne situacije za uspjeh na polju karijere, ali i opasnost da budete žrtva pljačke ili neke financijske prevare.

Tijekom travnja 2009. vam se pruža prilika za odlazak u inozemstvo, vjerojatno poslovno, i ukoliko se budete bili dovoljno hrabri i odlučite otputovati, vaši pretpostavljeni će biti prezadovoljni postignutim rezultatima, a vi se nećete pošteno ni oznojiti. Svibanj 2009. vam pruža priliku da konačno dospijete na neko rukovodeće mjesto, dok vam lipanj donosi poboljšanje financija. Ipak ne smijete sebi dozvoliti rasipnost jer ćete tako ljeto provesti kod kuće. Tijekom srpnja i kolovoza 2009. je moguća besparica, ali ukoliko budete pametno raspolagali financijama ipak ćete uspjeti otići na ljetovanje Povoljno razdoblje za putovanje je ili početak srpnja ili kraj kolovoza. U međuvremenu se posvetite karijeri, jer će tijekom ljetnog razdoblja doći do pomaka, i ukoliko to zaista želite, možete stići do željenog priznanja okoline za svoj doprinos. Krajem kolovoza 2009. su moguće nesuglasice sa starijim prijateljima, ali bit će potrebno samo vaša isprika kako bi se situacija vratila na staro.

Sredina rujna 2009. vam donosi ponovno novčane probleme, ali ćete se uspjeti izvući uz pomoć roditelja ili starijih rođaka. Tijekom listopada vam predstoje neprilike s tehnikom, pogotovo sa suvremenim sredstvima komunikacije. Studeni vam pruža priliku da uz pomoć svojih retoričkih sposobnosti ostvarite neke od svojih planova. U ovome će vam naročito pomoći netko od prijatelja koji se nalazi na nekom visokom položaju. Prosinac 2009. vam pruža priliku da se konačno odmorite od svih događaja tijekom godine i da zbrojite sve rezultate.

Zdravlje

Zdravstveno stanje u 2009. godini će vam biti većinom stabilno. Manji problemi se mogu javiti s vremena na vrijeme s kostoboljom i reumom (odnosi se na one koji kronično već pate od tih problema), a pametno bi bilo kontrolirati krvni tlak krajem siječanja i u rujnu 2009. U tom su razdoblju moguće aritmije i variranje krvnog tlaka od niskog k visokom.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    
20.12.2008. 22:00:17
http://metro-portal.hr/lav-godisnji-horoskop-za-2009/13775/