Metro-portal.hr

objavljeno 10.05.2013. 18:17:00
WTF?!

Lauryn Hill mora u zatvor i na pranje mozga od teorija zavjera!

Skandalozna odluka suca koji je poznatoj glazbenici odredio obavezno psihijatrijsko savjetovanje je nezabilježena u modernoj povijesti

Apsolutno skandalozna presuda
Apsolutno skandalozna presuda (Arhiva)

Lauryn Hill, pjevačica, bivša članica Fugeesa i majka šestero djece osuđena je jučer na tri mjeseca zatvora zbog izbjegavanja plaćanja poreza na zaradu, što ju je već koštalo 970 tisuća dolara. Uz to je platila i 60 tisuća dolara globe, a kaznu će početi izdržavati 8. lipnja.

Ovu su vijest prenijeli svi, no zaboravili su napisati i nevjerojatan dodatak koji joj je sudac odrezao - obavezno psihijatrijsko savjetovanje zbog teorija zavjere! Nevjerojatna presuda pala je u sjenu dijela s porezom, pa je treba pobliže objasniti. 

Naime, Hill se povukla iz javnosti zbog prijetnji njenoj obitelji, preciznije šestero djece koje ima, od kojih je petero iz veze sa sinom Boba Marleya. Prošle je godine u lipnju Hill na svom Tumblr profilu objavila tekst u kojem se žalila kako je muzička industrija manipulirana i kontrolirana od strane vojno-industrijskog kompleksa kojeg štite mediji. 

To je bio samo zadnji od primjera nezadovoljstva glazbenika koji moraju plesati kako glazbena industrija svira, inače nestaju s lica zemlje. Najveći je grijeh misliti svojom glavom, pa su glazbenici prisiljeni, kako je to nedavno rekla Nicole Sherziger, prodati dušu vragu.

Zadnjih je godina Lauryn Hill pokušala u mnogim javnim nastupima upozoriti mlade glazbenike što ih čeka, kao i slušatelje kojima se servira muzika za ispiranje mozga i poticanje konzumerizma. 

Zapanjujuće je da je sudac odredio, zapravo, obavezno pranje mozga višestruko nagrađivanoj autorici koja je imala hrabrosti reći da je glazbena industrija zlo mjesto koje promovira bespotrebnu potrošnju i nemoralno ponašanje, te uništava talente koji se ne žele uklopiti.

10.05.2013. 18:17:00
http://metro-portal.hr/lauryn-hill-mora-u-zatvor-i-na-pranje-mozga-od-teorija-zavjera/78049/