Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2010. 16:22:36
ZOOGALOO

Las Balkanieras na Zoogaloo partyju!

Ženski trio čine Dalmatinka, Bosanka i Ruskinja, a sve dolaze iz Düsseldorfa

las balkanieras
las balkanieras (Las Balkanieras)

Trio čine mlade šinjorine, "Balkaniera Mediteranovich", "La Dona Bosanchera" i "Miss Russia"; Dalmatinka, Bosanka i Ruskinja, a sve dolaze iz Düsseldorfa.

Sviraju pop trash, odnosno različite stilove glazbe. Zanimljivost je da imaju simpatične i duhovite tekstove, što ih izdvaja od drugih glazbenika, a rade na način da u poznate pjesme ubace dio neke druge. Talentirano motivirane u svakom muzičkom, kao i kuhinjskom pogledu i stilu.

Kako same za sebe kažu - "uživaju u kuvanju, izmjeni recepata kao i u muzici, a prava delikatesa im je biti na bini, plesati, pivati, skakat, zabavljat publiku na njihov "mediteran-balkanjero-đir"sa dodatkom parodije i crnim humorom."

Verzije pijesama postoje na četiri jezika: njemački, engleski, hrvatsko-dalmatinski-bosanski, a čak i ruski, što znači da se balkanjerosice dobro snalaze po mediteranskom-balkanskom terenu kao i u „bilome svitu“.

Svugdje se osjećaju kao kod kuće jer su "globalni import-export muzicari"!

Djevojke se glazbom aktivno bave već duže vrijeme, a osim upliva modernih glazbenih stilova poput hip hopa, dancehalla i reaggea, u njihovoj je glazbi prisutan i zvuk Balkana. Iako tek na početku, ''Las Balkanieras'' su za sada imale dobre reakcije publike.

Djevojke će nam se pridružiti 19. lipnja u Boogaloou na spektakularnom Zoogaloo partyju!

"Metro za Zoo - Zoogaloo party" jedinstvena je prilika da se sjajno zabavite i pritom učinite nešto iznimno plemenito za naše drage životinjske prijatelje. Obzirom da zagrebački Zoološki vrt uskoro puni 85. godinu postojanja, sasvim je prikladno da se taj događaj propisno i obilježi.

Zato će na scenu stupiti animatori i stand up komičari iz agencije Sretna Lubenica koji će vas zabavljati do kasnih večernjih sati. Ali to nije sve! DJ XED će se pobrinuti da plešete uz ritmove glazbenih komada kojima su i životinje 'dale svoj glas' sve dok možete stajati na nogama. Ili barem do jutra.

Pored svega toga, organizatori su odlučili počastiti vas i specijalnim emitiranjem prve epizode Pustolovina Pingvin Gvina, a kad otkuca ponoć pojavit će se i sam Pingvin Gvin.

Metro portal je u sklopu čitavog projekta odlučio nagraditi svoje vjerne čitatelje obiteljskim paketom ulaznica (4 komada) za Zoološki vrt, ali tu nije kraj darivanju - naime, oni koji se pojave na partyju odjeveni poput životinje dobit će razne prigodne nagrade!

Zagrebački Zoološki vrt na svojem je skromnom početku s radom 1925. posjetiteljima mogao pokazati samo tri lisice i dvije šumske sove. Već godinu dana kasnije, zahvaljujući građanima i njihovim donacijama, tu je živjelo 320 životinja. Nemojte vi biti ti koji će prekinuti tradiciju i zaboraviti na sve stanovnike maksimirskog parka.

Zato dođite u Boogaloo, družite se, plešite i budite dijelom plemenite inicijative - sav prihod od ulaznica iskoristit će se u svrhu proširenja životnog prostora za lavove i pantere.

Razveselite nas svojim dolaskom i ne propustite priliku da s nama Boogaloo pretvorite u ZOOgaloo!

Cijena ulaznice je 20 kuna.


15.06.2010. 16:22:36
http://metro-portal.hr/las-balkanieras-na-zoogaloo-partyju/42656/