Metro-portal.hr

objavljeno 17.11.2010. 12:49:42
SUPER IDEJA

LADYSWAP - svjetski hit u besplatnoj razmjeni odjeće za žene

U Zagrebu u Multimedijalnom centru Kopriva u Ilici 196 održat će 18. 12. se prvi Ladyswap

Fotografija vijesti

LADYSWAP - svjetski hit u besplatnoj razmjeni odjeće za žene

Multimedijalni centar Kopriva, Ilica 196, Zagreb, 18.12.2010. od 12 do 14h

Ako Vaši ormari pucaju po šavovima, a i dalje mislite da nemate što obući, dođite na ovaj nesvakidašnji događaj i donesite sve što vas više ne usrećuje. Možda nekoga razveselite! To je zadnji svjetski hit trampe u razmijeni odjeće, knjiga, obuće, nakita, remenova, časopisa i ostalih "must have" potrepština. Zauzvrat sebi nešto izaberite i besplatno razmijenite.

Što je to SWAP ?

SWAP na engleskom znači razmjena, trampa, pa se tako i naziva ovo događanje, no ono nije samo puko razmjenjivanje neželjenih stvari, ovdje radimo na verbalnoj komunikaciji, a da i same toga niste svjesne. Sve to odrađujemo kroz komunikaciju s drugim ženama, upoznajemo se, pregovaramo, nagađamo se, dogovaramo, drugim riječima, jačamo ženski networking, družimo se, a to je glavni cilj našeg kluba. A sve to kroz razmjenu stvarčica koje ste kupile duboko vjerujući da je to upravo ono što trebate, a sad se godinama kasnije pitate: „što mi je ovo trebalo!!!!????". Svi smo mi hrčci i kolekcionari, ali .....stručnjaci kažu: „ono što nisi obukao ili koristio jednu godinu, riješi se, vjerojatnost je da to više nikad nećeš odjenuti, koristiti ili upotrijebiti. Stoga, sve što više ne odgovara vašem stilu donesite i razmijenite. Rezervirajte svoje mjesto, rasteretite te krcate ormare i napravite mjesta za nove haljine...

Kako SWAP funkcionira?

SWAP je poput igre. Ovoga puta imamo SWAP na temu najluđe noći, dakle:

Doneseš svoje stvari nove, korištene, ali u dobrom stanju koje moraju biti obvezno oprane, čiste i na kojima piše tvoje ime. Prilikom prijave na naš info mail, od  organizatora ćeš dobiti broj, po kojem ćeš i dobiti mjesto na samom događanju. To će biti tvoj izložbeni prostor. Čekaš da počne razmjena i tada krećeš u lov. Mirno šećeš, pažljivo gledaš, a zatim ugledaš svoju savršenu haljinu, originalne naušnice ili već nešto na što ti je oko zapelo.

Pregovaraš, vidiš da li ima nešto interesantno za tebe, ukoliko nema pitaš osobu da li je voljna prodati artikl i to je to! Lov je završen, ideš kući pjevajući i očekuješ naš slijedeći poziv na  SWAP o čemu ćemo te sigurno na vrijeme obavijestiti!

Izabrane stvari na SWAP-u možeš besplatno razmijeniti sa svojim stvarima ili ih platiti novcem ukoliko se tako dogovorite. Klub ovdje ne ulazi u dogovor između prodavatelja i kupca. Odluku o plaćanju ostavljamo na sudionicima ovoga partyja!

Ukoliko želite da vaša kreacija bude vidljiva i prije nego što ju donesete na SWAP, pošaljite nam sliku koju možemo postaviti na našu internet stranicu i tako omogućiti drugima da se upoznaju s tvojom ponudom.

U prostoru će biti priručni ormar s vješalicama, stol, stolice, ali bilo bi zgodno da si donesete svoj priručni izložbeni stolić ili što već najbolje odgovara za izlaganje vaših predmeta.

Voditelj: Klub4you, www.klub4you.com
Termin održavanja: 18.12.2010. od 12 do 14 sati
Mjesto održavanja: Multimedijalni centar Kopriva, Ilica 196, Zagreb

17.11.2010. 12:49:42
http://metro-portal.hr/ladyswap-svjetski-hit-u-besplatnoj-razmjeni-odjece-za-zene/51334/