Metro-portal.hr

objavljeno 13.07.2012. 10:15:37
BURLESKA

Lada Redstar u Pink Champagneu

Jedna od najtraženijih zvijezda internacionalne burleska scene ovog vikenda stiže u najsexy klub ljeta, egzotični hvarski Pink Champagne

Lady Redstar radi zavodljivu burlesku
Lady Redstar radi zavodljivu burlesku (Arhiva)

Kada bi htjeli utjeloviti fantaziju bezvremenske glamurozne žene onda bi to svakako bila Lada Redstar, zvijezda zavodljive burleske i „Hot Pin Up from the Cold" kako se još voli predstavljati, koja je svojim senzualnim točkama i izgledom hollywoodske zvijezde zagrijala atmosferu u klubovima europskih glavnih gradova kao i turnejom po Japanu i Kini.

Njezini elegantni pokreti tijela u stanju su reinterpretirati balkanski striptiz, talijansku ljubavnu dramu iz '40-tih, podsjetiti na ljepotu Brigitte Bardot i odati nam istočnoeuropsku karizmu koja izvire ispod njene odanosti modernoj pin-up kulturi.

Lada nije samo zvijezda burleske, ona je i pin-up model kako u modnom tako i u reklamnom svijetu, snimila je svoje dvije pjesme, njena slika je obišla svjetske muzeje, a o njoj i njenoj umjetnosti je napisana i knjiga. Mnogi ne znaju da je Lada s trenutnim prebivalištem u Parisu zapravo rođena u Sarajevu.

Nakon što su se u proteklih mjesec dana u ekskluzivnom klubu Pink Champagne u centru Hvara izmjenjivali nastupi najboljih europskih umjetnica Crazy Paris Cabareta, te su ovacijama ispraćene Talijanka Honey Lulu i Nijemica Bella Donna, vrijeme je da Lada Redstar svojim šarmantnim pokretima, prekrasnim tijelom i elegancijom magične nimfe u potpunosti začara Hvar.

www.pinkchampagnehvar.com

13.07.2012. 10:15:37
http://metro-portal.hr/lady-redstar-u-pink-champagneu/72581/