Metro-portal.hr

objavljeno 03.04.2011. 15:01:00

Lady Gaga i Alice Cooper međusobni obožavatelji

Lady Gaga je u subotu stavila na Twitter njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ju rocker "davi" dok je ona u donjem rublju, tijela prekrivenog crvenom bojom

Lady Gaga
Lady Gaga (Neja Markičević/CROPIX/Twitter)

Za rođendan je Lady Gaga dobila iznenađenje po svojoj mjeri, tijekom koncerta u Phoenixu, u Arizoni srela se sa svojim idolom Aliceom Cooperom koji ju je posjetio u garderobi, piše Hina.

Lady Gaga je u subotu stavila na Twitter njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ju rocker "davi" dok je ona u donjem rublju, tijela prekrivenog crvenom bojom. Pjevačica je komentirala fotografiju "Mrtva sam, idem u pakao".

I Alice Cooper je fan Lady Gage i rekao je za Sun da je ona "mješavina Madonne, Mae West i Liberacea, te da je spektakularna i genijalna jer je sve shvatila. Uz to zna pjevati, pisati, svirati klavir i nije samo kraljica kostima".

Pjevač je zaključio da je ona već prava legenda te da je ušla u povijest rock'n rolla. Lady Gaga je pitala svog idola može li se pojaviti na jednom od njegovih koncerata, koji su često prilično morbidni. Prema pisanju Daily Maila, to bi se moglo dogoditi u svibnju kada će se oboje nalaziti u Brazilu.

03.04.2011. 15:01:00
http://metro-portal.hr/lady-gaga-i-alice-cooper-medjusobni-obozavatelji/57291/