Metro-portal.hr

objavljeno 06.10.2016. 12:28:00
SHOPPING

Kvalitetne zimske gume ključne za sigurnost u prometu

Opremite svog limenog ljubimca najpovoljnijim zimskim gumama uz poklon vreće za gume na webshopu Abrakadabra.com

Najbolje zimske gume u ponudi
Najbolje zimske gume u ponudi (Abrakadabra)

Kako se spuštaju temperature i pogoršavaju uvjeti na cestama, mnogi kreću razmišljati o odabiru odgovarajućih zimskih guma za svoj automobil. Provjerite zašto je važno dočekati hladnije temperature i prve pahulje uz kvalitetne zimske gume, a najbogatiju ponudu i najbolje cijene potražite na webshopu Abrakadabra.com.

Kvalitetne zimske gume ključne su za sigurnost u prometu

Ljetne gume samo malom promjenom temperature gube svoju svrhu. Tako one već pri temperaturama nižim od 7 stupnjeva Celzijusa gube svoju elastičnost i sposobnost prianjanja, smanjuju stabilnost vozila i značajno produljuju zaustavni put te time povećavaju mogućnost nezgoda na cesti. Iz tog razloga stručnjaci predlažu da zimske gume na automobil stavite već krajem rujna. Kada mijenjate gume, na vozilo je iznimno važno staviti sve četiri gume istog proizvođača kako ne biste kompromitirali vozna obilježja vozila, a pri tome pomno proučite preporuku proizvođača. U slučaju da su gume koje koristite na automobilu previše različite, moguće je da neće reagirati dovoljno brzo, što može dodatno otežati upravljanje vozilom u zimskim uvjetima.

Iako zimske gume koristimo samo tri do četiri mjeseca u godini, preporučljivo je gume promijeniti i ako ste s njima prošli više od 60 tisuća kilometara. S obzirom na to da ćete se toliko dugo „družiti" s njima, prilikom kupnje nemojte se prvenstveno voditi cijenom. Kvaliteta gume koju kupite mora biti na prvom mjestu jer jedino ona jamči sigurnost vas i vaših suvozača te ostalih sudionika u prometu.

Važnost promjene ljetnih guma u zimske naglašena je i u zakonu, pa su tako svi građani obvezni na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine koristiti zimske gume na vozilima. Obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika.

Zimske gume za sve marke vozila

Zato na webshopu Abrakadabra.com možete pronaći najveći asortiman svih renomiranih proizvođača guma - od marki Bridgestone, Continental pa sve do marka Pirelli i Michelin.

Različiti profili, promjeri i vrste guma u asortimanu osiguravaju da će vlasnici bilo koje marke vozila pronaći prave gume za svoje vozilo. Na webshopu Abrakadabra.com pronaći ćete gume već od promjera 13'' po cijeni od 169 kuna pa sve do guma promjera 16'' po cijeni od 279 kuna.

Poklon vreće za gume i popust uz PBZ Visa Inspire 

Potrebni su vam dodatni razlozi za kupnju na Abrakadabra.com? Što kažete na dar uz kupnju? Za svaki kupljeni set četiri gume, Abrakadabra.com daruje vam vreće za pohranu guma gratis.

Uz najveći asortiman i najpovoljnije cijene, kupovina na Abrakadabra.com znači i besplatnu dostavu na kućnu adresu za iznos kupovine guma veći od 900 kuna. Uz to, omogućeno vam je i plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama, kao i obročno plaćanje od 12 do 24 rate bez kamata. Korisnike PBZ Visa Inspire kartice čeka dodatan popust od 10% na cijeli iznos kupovine.

Pri kupovini nemojte zaboraviti svoju Multiplus karticu jer njome skupljate dodatne bodove i ostvarujete dodatne pogodnosti.

Za više informacija, posjetite nas na Abrakadabra.com i sigurno se odvezite u zimsku avanturu.

06.10.2016. 12:28:00
http://metro-portal.hr/kvalitetne-zimske-gume-kljucne-za-sigurnost-u-prometu/100590/