Metro-portal.hr

objavljeno 20.04.2010. 15:07:39
MANIFESTACIJA

Kupite najbolje cvijeće na Danima cvijeća

Manifestacija je počela 15. travnja i trajat će do 10. svibnja na Trgu kralja Tomislava i drugim lokacijama

(Zagreb.hr)

Dani cvijeća prerasli su u svojevrsnu tradiciju i postali neizostavno mjesto za kupnju najkvalitetnijeg cvijeća i sadnica, ali i za dobivanje stručnog savjeta o uzgoju cvijeća, rekao je pročelnik za poljoprivredu Emil Tuk, kao predstavnik Ureda koji, u suradnji sa Zagrebačkom županijom, šestu godinu zaredom, organizira ovu uspješnu manifestaciju.

"Drago mi je da su granice Zagreba i Zagrebačke županije samo administrativne, a ne i u glavama ljudi", zadovoljan je bio i gradonačelnik Milan Bandić, podvukavši dobru suradnju mjerodavnih ureda dviju županija te mimo protokola pozvao predsjednika Udruge jagodara Grada Zagreba Marijana Hercega da umjesto njega otvori Dane cvijeća.

Prije toga, pohvalnim riječima o cvjećarima Zagreba i Zagrebačke županije prisutnima se, kao suorganizator obratio i zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević.

Rrekao je jutros na Trgu kralja Tomislava, na otvaranju Ovogodišnja manifestacija ima i humanitarni značaj. Nakon što je, dječja bolnica u Klaićevoj dobila besplatna parkirališna mjesta za male pacijente i njihove roditelje, sada će, zahvaljujući cvjećarima, dobiti i cvjetni okoliš.

Inače, Dani cvijeća, na kojima proizvode nude proizvođači iz Zagreba i okolice, počeli su 15. travnja i trajat će do 10. svibnja na Trgu kralja Tomislava, ali i na okretištima tramvaja Črnomerec, Dubrava i Savski most.

20.04.2010. 15:07:39
http://metro-portal.hr/kupite-najbolje-cvijece-na-danima-cvijeca/38278/